2777
2789
عنوان

خیلی غمگینم شوهرم ازم دفاع نمیکنه

2077 بازدید | 14 پست

با خانواده همسرم دیگه رابطه خوبی ندارم چند وقت پیش بهم تو جمع بی احترامی کردن منم ازشون فاصله گرفتم الان هر وقت میخوام با شوهرم درد دل کنم گوش ب حرف هام نمیده اعصابش خورد میشه میگه تو میخوایی دو ب هم زنی کنی در صورتی ک من فقط میخوام باهاش درد دل کنم تا بفهمه خانوادش چطور بامن رفتار میکنن رفتارشون هم جلوی شوهرم خوب نشون میدن من تنها باشم بدترین رفتارو باهام دارن بگید چی کار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سیاست موازنه منفی استفاده کنید اصلا بد خانوادشو نگید خودش به مرور متوجه درست و غلط میشه اگه رابطه با خانوادش داشتین پوستتونو کلفت کنین و جلو شوهرتون احترام بذارید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

شوهرت بهتر از شما خانواده خودش رو میشناسه...هیچ مردی دوست نداره علیه خانوادش حرف بشنوه ...همینطور یه زن... بهتره سیاست رفتار با خانواده همسر رو یاد بگیری و سعی کن خودت از پس حرفهاشون بربیای ... با مشاور ماهر صحبت کت و دیگه پیش همسرت حرف خانوادش رو نزن وقتی میدونه اخرش چی میشه

به شوهرت نگو ولش کن شاید خودش یه روزی متوجه شد و خانواده شوهرتم‌ اصلا آدم حساب نکن ک اعصاب خودتو شوه ...

میدونی چیه اونا پیش شوهرم از من بدی بگن شوهرم میاد ب من حرف میزنه تو چرا این رفتارو انجام میدی ولی بدی هایی ک من میگم پیشش میگه تو میخوایی دو بهم زنی کنی

خانواده شوهر منم همین طور هستن پیش شوهرم با ادب با احترام اصلا یه وضعی توی تنهایی کلی عوضی میشن منم نمیرم دبگه خونه هاشون شوهرم هم میگه تو ادم نیستی اون همه به تو احترام میزادن دیگه چیکار کنن برات چطور رفتار کنن من نمیدونم حرفهای منو باور نمیکنه 

به شدت عصبی شدم به شدت حال روحبم بده واقعا نگران اوضاع روحی خومم 😔

شوهرت بهتر از شما خانواده خودش رو میشناسه...هیچ مردی دوست نداره علیه خانوادش حرف بشنوه ...همینطور یه ...

شوهرم حرف هایی اونا رو میاد پیش من میزنه انتقادهای اونارو ولی انتقاد های منو میگه تو میخوای دو بهم زنی کنی

خانواده شوهر منم همین طور هستن پیش شوهرم با ادب با احترام اصلا یه وضعی توی تنهایی کلی عوضی میشن منم ...

منم همینجوری هستم خیلی احساس تنهایی میکنم تازه تو ی ساختمون هم زندگی میکنیم هر روز باید ریخت نحسشونو ببینم

منم همینجوری هستم خیلی احساس تنهایی میکنم تازه تو ی ساختمون هم زندگی میکنیم هر روز باید ریخت نحسشونو ...

منم تازه به چند ساله جدا شدیم هفت هست سال تحملشون کردم انقدر در باز کردم دیدم گوششون رو  چسبوندن به در خونه مون

منم مثل توام فاصله خونمون کمه،نمیدونم پیش شوهرم ازم بد میگن یا نه ولی بعضا جلو روی خودم باهام بدرفتاری میکنن

منم هی میومدم سر شوهرم غر میزدم اما الان دو هفته است تصمیم گرفتم وقتی میرم خونشون و برمیگردم هیچ حرفی ازشون نزنم نه خوبی نه بدی .....

خودمم تو خونشون زیاد صمیمی نمیشم و گرم نمیگیرم باور کن اوضاع خیلی بهتر شده هم حرص میخوردم هم میومدم با شوهرم دعوا میکردم چندروزمم به قهر و دعوا و مشاجره میگذشت الان حداقل سر دیگران بحثی نداریم

من از سال 89 عضو نی نی سایتم منتها بعد از به دنیا اومدن بچه کلا همه چی یادم رفت،الان هرچقدر با پشتیبانی تماس میگیرم نمیتونن مشکل منو حل کنند.
شوهرم حرف هایی اونا رو میاد پیش من میزنه انتقادهای اونارو ولی انتقاد های منو میگه تو میخوای دو بهم ز ...

خب مردا همینن.. تا وقتی مجردن مثل سگ و گربه ن با پدر و مادرشون...بعد ازدواج باهاشون رفیق میشن... باور کن سکوت بهترین کاره...از اونام حرف زد سعی کن گوش ندی...چیه حرفای صد من یه غاز؟ به فکر خودت و زندگی خودت باش...من که همینم...اصلا خانواده شوهرم برام مهم نیستن...فقط خواهر و برادر خودم ...تمام...فامیل شوهر سیری چند؟