2777
2789
عنوان

وای دارم فراموشی میگیرم لعنت به قرص اعصاب😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3340 بازدید | 42 پست

حتما برو دکتر طب سنتی درست حسابی . عطاری نه ها 

مغزت سردیش رفته بالا 

سردی اصلا نخور

داروهای اعصابم سردی هستن 

در کنارش دارو بگیر از دکتر طب سنتی گرمی بخور 

ضعف بدنت هم بر اثر سردی زیاد هست که میوفتی 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
ضعف عضلات گرفتم همش فلج میشدم پخش زمین میشدم دکترها تمام ازمایش و سی تی ازم گرفتن تا گفتن مشکل اعصاب ...

اصلا جالب نیست که اومدی برای درمان اضطراب مزمن قرص بخوری ولی داری مشکل حافظه پیدا میکنی

سعی کن از طریق طب سنتی مشکلتو حل کنی

هم مشکل اضطرابتو هم این مسئله ی حافظه ی کوتاه مدتت رو که احتمالا بخاطر سردی مغزته

از اقوام یه نفر پزشک طب سنتیه اگه خواستی درخواست بده آیدی پیجشو بدم برو مشکلتو درمیون بزار و کمک بخواه

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضعف عضلات گرفتم همش فلج میشدم پخش زمین میشدم دکترها تمام ازمایش و سی تی ازم گرفتن تا گفتن مشکل اعصاب ...

منم تو طول زندگیم ۳بار شدم یه بار کلاس دوم ابتدایی بودم اونموقع که علم مثل امروز پیشرفته نبود وای خدای من یکسال پشت سرهم باید آمپول میزنم الان یادم میاد آمپولاش قرمز و شیره ای بود هرروز فیزیوتراپی میرفتم . دوبارم تو دانشگاه متاسفانه . تمام آزمایش‌ها و ام آرآی و...سالم بود معلوم نبود ازچیه یه سره قرصهای آرامبخش بهم میدادن شروعش این بود که پشت سرم درد میگرفت

با دارو خوب شدین؟

الان یادم میاد کلاس دوم ابتدایی گرفتم آمپولاش قرمز و شیره ای بود و قرص های اعصاب که همش میخوابیدم و آروم . بعد از یه دوره ای یکساله خوب شدم ولی تو دوران دانشگاه بعد از سه ماه خوب شدم ولی داروها چاقم میکرد شدید و همش خواب بودم و ساکن

آخی استارترعزیز منم الان اینجوریم هیچ چی یادم نمیمونه . اینقدر داروها عوارض داشتند که الان که ۳۶ سالمه پراز مریضی شدم متاسفانه ولی خب فقط خودمون میتونیم به خودمون کمک کنیم سعی کن همیشه تو محیط شاد باشی  خودتو شاد نگه دار. تغذیه اتو سالم کن چیزی که من چند ساله تحقیق کردم فهمیدم که ویتامین‌هایی تو بدنمون کمه . من همیشه قرص اسید فولیک میخورم گلم

الان دیگه این مشکلاتو ندارین؟

نه اصلا . همش دراین مورد تحقیق میکنم که آخه چرا من تو کلاس دوم ابتدایی برای اولین بار اینجوری شده بودم . صورتم کاملا کج شده بود یه طرف بدنم کاملا بی حرکت بود وای چه دوران بدی