2777
2789
عنوان

وای دارم فراموشی میگیرم لعنت به قرص اعصاب😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3340 بازدید | 42 پست
خداروشکر که الان سلامتی آجی

قربونت عزیزم ولی متاسفانه بماند که آثارشو تو مریضیهای الانم که از عوارض دارو بود متاسفانه برام گذاشته تو زیبایی هم تاثیر گذاشته ویکی از چشمهام بزرگتره و اونکی کوچیکتر متاسفانه خیلی عذاب کشیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از کم خونی این بلاسرم اومد . بعد سزارین

آخی گلم . نوع کم خونیتو اگه تشخیص داده شده باشه قرص مخصوصش بخوری دیگه فکرنکنم اینجوری بشه منم بعد ازسزارین دخترم که بشدت مریض شده بودم دکتر فهمید که من کم خونیم طوریکه باید تا آخر عمرم اسید فولیک بخورم ۵ میل . برام جای تعجبه که با خوردن این قرص بود یا چی دیگه مریض نشدم که متاسفانه خیلی دیر تشخیص داده شد

منم حدودا یه سال و نیم اینا میخوردم حافظه نمونده بود برام یه کم لکنت هم گرفته بودم انگار ، هنوزم اثراتش هست واقعا داغون میکنن این قرصا آدمو 

درکت میکنم 🥺

گلم از دکترت هم حتما مطمئن باش که کار بلد باشه انشالله خوبه خوب میشی میای میگی دیگه قرص نمیخوری اصلا🤲❤️❤️❤️

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
آخی گلم . نوع کم خونیتو اگه تشخیص داده شده باشه قرص مخصوصش بخوری دیگه فکرنکنم اینجوری بشه منم بعد از ...

کسی به من نگفت دلیل کم خونیه اما خودم میدونم اخه۴ماه خونریزی داشتم بعد سز . بعد یکسالی دیگه فلج شدم موقت .. بادارو اعصاب سرپاشدم ویه پرستاربهم گفت میدونی کم خونی باعث خراب شدن اعصاب میشه؟! 

قطع نکن اصلا اونم ناگهانی

عزیزم برات دعامیکنم خداوند هرچی زودتر بهت سلامتی بده گلم . گلم به این فکر کن که مگه چندبار به این دنیا میاییم پس سعی کن تو حال زندگی کنی باید این بیماری رو و آثارش بپذیری و باهاش کنار بیای و یه جورایی رهاش کنی و بشه بخشی از خاطرات زندگیت فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی به خودت بیا گلم فقط و فقط بخند و شاد باش حتی شده الکی

منم حدودا یه سال و نیم اینا میخوردم حافظه نمونده بود برام یه کم لکنت هم گرفته بودم انگار ، هنوزم اثر ...

ممنون آجی . دکترم خیلی خوبه و درحد توانش کم قرص بهم میده بادوز پایین

ممنون آجی . دکترم خیلی خوبه و درحد توانش کم قرص بهم میده بادوز پایین

فدات من خودم دکترمو عوض کردم تا بهتر شدم

خب خدارو شکر دکترت خوبه همین مشکلتم باهاش درمیون بذار حتما ❤️

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
کسی به من نگفت دلیل کم خونیه اما خودم میدونم اخه۴ماه خونریزی داشتم بعد سز . بعد یکسالی دیگه فلج شدم ...

خدا اون پرستار حفظ کنه بخدا راست میگه این دکترا بنده ی خدا فقط یه سری داروهای آرامبخش به خورده آدم میدن که فقط تو خودت میری و کلی هم عوارض داره . ببین حتما از دکترت بخواه نوع کم خونیتو تشخیص بدن . ببین من خودم هر وقت آزمایش میدادم به من میگفتن کم خونی خب منم یادمه اونم موقع قرص سولفات فروش بود یه همچین چیزی بود که  میخوردم ولی اشتباه میخوردم در حالیکه با یه اسید فولیک حل شد کم خونیم 

ممنون برای قوت قلبی ک دادی عزیزم.امیدوارم همیشه سلامت باشی.

تو میتونی گلم . پیگیر نوع کم خونیت باش . داروهاتو بانظر پزشکت کم و زیاد کن  گلم . از خداوند مهربان برات قشنگترین و بهترین‌های هرچیز رو میخوام گلم