2777
2789

من مادرشوهرم هر سال میاد یکی دوماه خونم میمونه و هر سری دلخوری های شدید ایجاد میکنه و من همیشه احترامش گذاشتم مثلا یه دختر سن بالا به برادرم معرفی کرد و گفت چرا داداشت ازدواج نمیکنه حتما یه مشکل مردونه داره 

از همه چی ایراد میگیره ولی من فقط میریختم تو خودم و جوابشو شاید از ۲۰ مورد یه بار میدادم چون به شدت بداخلاقه 

بیایین پست بعد توضیح بدم

و در جواب همه خوبیام میگه از سیاستته باهام مهربونی 

یا به خاطر حرف خواهرش سه روز تو خونم دعوای بزرگی راه انداخت 

بعد منم از پارسال تصمیم گرفتم بهش زنگ نزنم ولی زنگ میزنه کاملا محترمانه حتی مهربانانه جواب میدم این یکسال اخیر ولی زنگ نمیزنم مگر مناسبتی باشه

و در جواب همه خوبیام میگه از سیاستته باهام مهربونی 

یا به خاطر حرف خواهرش سه روز تو خونم دعوای بزرگی راه انداخت 

بعد منم از پارسال تصمیم گرفتم بهش زنگ نزنم ولی زنگ میزنه کاملا محترمانه حتی مهربانانه جواب میدم این یکسال اخیر ولی زنگ نمیزنم مگر مناسبتی باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه برای چی میخوای بری؟ میخواد یه چیزی بگه اعصابت بریزه بهم  نری راحت تری به نظرم

بعید میدونم تو خونش چیزی بگه چون نمیمونم که یه ساعتی میرم و میام ولی همش میگم چرا در برابر اون همه بدیش بهش احترام بزارم موندم نرمم میترسم بعدا دعوا درس کنه

بعید میدونم تو خونش چیزی بگه چون نمیمونم که یه ساعتی میرم و میام ولی همش میگم چرا در برابر اون همه ب ...

ببین کدوم کار حالتو خوب میکنه 

اگه بری اونجا چیزی بگه قطعا حالت بدتر میشه میگی چرا اومدم کاش نمیومدم 

اگه نری ام حداقل راحتی که چیزی نشنیدی بعدشم دعوا درست کنه خب درست کنه تو اینهمه زفتی سر زدی حالا یه بار نرفتی

هر چی میخواد بگه بگه