رویا_بارونی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 4843 عنوان تجربه هاتون از عقب افتادن پریود 7369 بازدید | 53 پست رابطه خطرناکی نداشتم این ماه نمیدونم چرا عقب افتادهشما چ تجربه هایی دارین؟؟ قرص خاصی کار خاصی... ❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰 1401/06/21 | 00:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
best1400 عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 10182 بعد واکسن کرونا. یبارم شدید سرما خوردم. دوبارش حدود سی روزی تاخیر داشت
رویا_بارونی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 4843 مدافعان حقوق رابطه طبیعی کجان ک میگین ما چندین ساله طبیعییم و فلان یکی دوبار طبیعی بوده خدا منو بکشه😭😭 ❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
همیشه_تنها_75 عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 4625 سه ساله اقدامیم تجربم فقط استرس آمیخته با ذوقه که بعدش به نا امیدی منجر میشه
رویا_بارونی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 4843 بعد واکسن کرونا. یبارم شدید سرما خوردم. دوبارش حدود سی روزی تاخیر داشت اووو سی روز ؟ میشه پریود بعدی دیگهنه هیچ کدومو نداشتم😭 ❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
3دلسا_delsa عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 89 مدافعان حقوق رابطه طبیعی کجان ک میگین ما چندین ساله طبیعییم و فلان یکی دوبار طبیعی بوده خدا م ... والله الان سومی روزایمان طبیعی کردم کلا همه چیم بهم ریخته همچییییییم
رویا_بارونی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 4843 سه ساله اقدامیم تجربم فقط استرس آمیخته با ذوقه که بعدش به نا امیدی منجر میشه از سر شب دارم میگم خدا چرا به اونا ک میخان نمیدی چرا به من که از بچه متنفرم به روش گرده افشانی بچه میدی اخه😭😭 ❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
رویا_بارونی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 4843 والله الان سومی روزایمان طبیعی کردم کلا همه چیم بهم ریخته همچییییییم خواسته بودن یا ناخاسته ❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
پریدریاییییییی عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 3464 از سر شب دارم میگم خدا چرا به اونا ک میخان نمیدی چرا به من که از بچه متنفرم به روش گرده افشان ... ناشکری نکن
3دلسا_delsa عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 89 خواسته بودن یا ناخاسته ۲تای اول خواستیم ولی سومی به قول نی نی سایتیا خداخواسته که قربوونش بشم واقعا هم خواستنی تر قبلیاس😀
همیشه_تنها_75 عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 4625 از سر شب دارم میگم خدا چرا به اونا ک میخان نمیدی چرا به من که از بچه متنفرم به روش گرده افشان ... چندتا مگه داری؟
سایه_شب۷۳ عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 4215 چند روزه تاخیر داشتی؟ من پریودام نامرتبه همیشه براهمین تا دوسه روز تاخیر نگرانم نمی کنع
رویا_بارونی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 4843 ۲تای اول خواستیم ولی سومی به قول نی نی سایتیا خداخواسته که قربوونش بشم واقعا هم خواستنی تر قبلیاس😀 حسرت میخورم به اونا ک خود خواسته بچه میارن😭دعا کن برام فردا پس فردا پریود شم این ماه امگا ۳ خوردم میگم شاید از اونه ❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰