2777
2789
عنوان

تجربه هاتون از عقب افتادن پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 7370 بازدید | 53 پست
خب پس  من اجازه نمیدم طبیعی باشه ولی اون یکی دوبارم به خودش مطمئنه چون باز میپرسم اگه ۱درصدم ش ...

خوب اگه مطمئنه پس احتمالش کمه  مطمئن باش پریود میشی بی بی چک بزار وقتی منفی بود دیگه حتما روز بعدش پریود میشی همین استرسه نمیزاره پریود شی خودم اینطوری بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اگه مطمئنه پس احتمالش کمه  مطمئن باش پریود میشی بی بی چک بزار وقتی منفی بود دیگه حتما روز ب ...

خودم هی به خودم امید واری میدم ک حامله نیستم...

ولی سابقه نداشته عقب بندازم برا همین میترسم

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

خدا کنه پلی کیستیک شده باشم؟ ینی میشه 

اونم برام از بارداری بهتره

چون جدیدا جوشم زیاد میزنم و زیر شکمم درد میگیره گاه و بی گاه

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
من رابطه مشکوک داشتم و قرص اورژانسی خوردم فورا بعدش . ولی اثر نکرده بود انگار . چون باردار شدم. خدا ...

باز خوبه سقط شده😥

این شعارایی ک بچه ناخاسته برکت میاره اصلا تو کتم نمیره😭

باز خوبه سقط شده😥 این شعارایی ک بچه ناخاسته برکت میاره اصلا تو کتم نمیره😭

میدونز اونموقع تو شرایط بدی بودم. داشتن دوتا بچه که تازه یکیش رو از شیر گرفته بودم و اون فشار های بچه کوچیک هنوز روم بود. 

الانم دیگه بچه نمیخام اصن ولی اگه دوباره خدایی نکردا حامله بشم مثل اون روزا واکنش نشون نمیدم و احتمالا راحت تر می پذیرمش

طبیعی اصلا جلوگیری نیست واقعا چطور هنوز اینار و نمیدونین اخه

میدونم به من باشه اجازه نمیدم اصلا .

ولی این شوهرارو مگه میشه راضی کرد 

بعدم تو روزای تخمک گذاریم نبود 

نمیدونم دیگ😭