2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم توشرایط مشابهم

ولی چه سخت چه راحت راه دیگه ای ندارم 

اکه واقعا ادامه دادن برات ممکن نیست دیگه توکل کن برخداکن  

برای درآمد هم یه مهارت یادبگیر 

اگه به یه مهارت مسلط بشی ویکم هم حمایت داشته باشی پول درآوردن کار خیلی شاقی نیست 

ولی برای شروع زندگی جدید با بچه ها حتما یه برنامه ای بریز که بچه هات کمترآسیب ببینند

بچه هات موافق جدایین؟  

من هم شرایط این خانم و دارم دوتا بچه وهیچ شغلی ندارم پیش شوهرم هم با بدبختی میگذرونیم چون یکسر بی ک ...

متوسل بشید با ائمه و نذر کنید ان شاءالله شغل براسون پیدا بشه و ازین وضع در بیاد و آدم حسابی بشه

در موارد کاری حتّی الامکان به ایمیل بنده پیام داده شود.

متوسل بشید با ائمه و نذر کنید ان شاءالله شغل براسون پیدا بشه و ازین وضع در بیاد و آدم حسابی بشه

ن کار زیاده خودش نمیره مغز نداره عقل نداره روانیه خونمون ت شیشه کرده ولی باز میترسم جدا شم میگم نکنه از این بدتر بشه با این گرونی

ن کار زیاده خودش نمیره مغز نداره عقل نداره روانیه خونمون ت شیشه کرده ولی باز میترسم جدا شم میگم نکنه ...

چی بگم واقعا سخته. برادری پدری قومی خویشی که به کلر بندازدش نداره؟ یه اهرم فشاری براش پیدا کن

در موارد کاری حتّی الامکان به ایمیل بنده پیام داده شود.