2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا سونو اعتباری برای تشخیص تنیلی نداره چون ممکنه تو سیکل درست سونو نداده باشید قرص جلوگیری خورده باشید بنابراین اگر خودتون مشکوک به تنبلی هستین و علامت دارید ازمایش هورمونی ارجع هست

دارو تهمدان پلی کیستیک رو از بین نمیبره.ینی کلا درمان نداره فقط میشه کنترلش کرد

😔😔😔😔 یعنی بچه دار نمیشم  الان پیش دکتر رفتم برام دارو نوشته که باردار بشم 😭😔

😔😔😔😔 یعنی بچه دار نمیشم  الان پیش دکتر رفتم برام دارو نوشته که باردار بشم 😭😔

نه چه ربطی داره.بچه دار میشی ولی با دارو.من دوستام خیلیاشون تنبلی دارن یا حاملن یا بچشون بغلشونه

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
نه چه ربطی داره.بچه دار میشی ولی با دارو.من دوستام خیلیاشون تنبلی دارن یا حاملن یا بچشون بغلشونه

😔😔😔به خدا امروز اینقدر گریه کردم هرچی اقدام میکنم نمیشه حدود ۹ ماهم هست عروسی کردم 

😔😔😔به خدا امروز اینقدر گریه کردم هرچی اقدام میکنم نمیشه حدود ۹ ماهم هست عروسی کردم 

معمولا محرک تخمدان میدنو بعدم امپول ازادسازی.اصلا نترس.خییییلیا اینو دارن و بچشون بغلشونه.نگران نباش.من خودم چنتا از دوستام درگیر بودن الان حاملن.یکیشونم دوقلوییه

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
معمولا محرک تخمدان میدنو بعدم امپول ازادسازی.اصلا نترس.خییییلیا اینو دارن و بچشون بغلشونه.نگران نباش ...

ایی خداا انشالله که  بشه تایپنگ شمارو ببخشید خوندم انشاالله شماهم مامان بشی 😍