2777
2789

عمم تو کربلا خواب مادرشوهر مرحومشو دیده (مادرشوهر مرحومش چند سال پیش که برای زیارت رفته بودن کربلا همونجا فوت میکنه و دفن میشه) خواب دیده که داخل یه جای خیلی تاریکیه که دهانه ی یه تونل خیلییی کم باز میشه و تاریکی مطلقه و صدای مادرشوهرش با عصبانیت صداش میکنه و میگه بلند شو دیگه چرا خوابیدی وقتی نمونده .

بنده خدا خیلییی وحشت کرده کسی تعبیرشو میدونه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@44444yoh ایشون برای من تعبیر کردن واقعا درست بود

اگه میشه برا شادی روح بابــام یه صلوات بفــرس یه قلب شکسته .. یه روح پریشون.. یه عاشق .. یه تنــها .. یه بیکس .. یه مجنــون .. از اون منِ مغــرور .. یه دیوونه مونده .. از ایــن خونــه بی تو .. یه ویرونه مونــده .. تو دنیامــو بردی .. سپــردی به ماتــم ولی تو خیــالم هنــوزم بــاهاتــم :) 

تعبیرش اینه که عمتون کینه ب دل دارن ...همش کینه تو دلش حمل میکنه ...ب خدا امیدش باشه و ببخشه هرکسیو ک ازش کینه داره...

کاربریدسته سه تا دوست صمیمی هسش..هر کدوم تاپیکای مخصوص ب خودمون داریم ...
تعبیرش اینه که عمتون کینه ب دل دارن ...همش کینه تو دلش حمل میکنه ...ب خدا امیدش باشه و ببخشه هرکسیو ...

سلام من خواب دیدم نون خرید م بعد رفتم توی یه مجلسی دنبال کسی بودم که کارش داشتم بعد وقتی میخواستم برگردم کفشام نبود بهم یه جفت دمپایی کهنه و پاره دادن گفتن فعلا بپوش تا پیدا بشه  شب بود داشتم میرفتم خونه. نون هارو فراموش کردم بردارم        یدفعه یه چیزی مثل گردباد منو از جا دو متر بلند کرد ومنو با خودش برد توی یه خونه بزرگ که.    یه عالم اتاق داشت وتوی حیاط پر بشکه بود منو به همون حالت پرواز برد روی یه بشکه که توش  پره قیر سیاه بود ومیخوشید ومن انجا از یه گناهی توبه کردم چون میترسیدم منو بندازن تو قیرا بعد که توبه کردم منو بردن روی یه بشکه که توش آب بود بعد از خواب بیدار شدم این تعبیرش چیه

سلام من خواب دیدم نون خرید م بعد رفتم توی یه مجلسی دنبال کسی بودم که کارش داشتم بعد وقتی میخواستم بر ...

سلام تو موقعیت استرس زایی هستی....امکان بحث و مشاجره هسش...دعوا داری..یا با اشخاصی ب بحث و دعوا مشغول میشی...فکرت درگیره...همش درحال خودخوری هسی...اما اخرسر همه این مشکلات حل میشن...بخاطر وجود مشکلت ناشکری نکن چن اخر سر همه چی ختم ب خسر میشه

کاربریدسته سه تا دوست صمیمی هسش..هر کدوم تاپیکای مخصوص ب خودمون داریم ...
عزیزم میشه خواب منم تعبیر کنی. خواب دیدم توی خونمون چند تا مار هست بعد یهو یک مار بزرگ یک مار کوچکی ...

برکت خانه زیاد میشه و مالی که ارزش کمتری داره برای داشتن چیز با ارزش تر به فروش می رسه. واینکه رنگ مار بزرگ تر مهم هست 

ترک قشقایی