2777
2789
عنوان

اخه چراااااا

77 بازدید | 8 پست

تا حموم نرم نمیتونم درس بخونم  همش کلافم دیروز ک حموم بودم انقددد خوب خوندمم امروز که نرفتم کتابارو میبینم حالم بد میشه😐😐

حال ندارم برم بابا اه هر روز باید برم حموم وگرنه کلا افسردم😐💔خودمم نمیفهمم ربطش چیه😂

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من میرم حموم میام انقد خسته میشم نمیتونم درس بخونم😐

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
خب برو یه دوش پنج دیقه ای کاری نداره که

من برم حموم حداقل یک ساعت توشم😐موهام بلنده شستنش پوستمو میکنه

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍

😂😂😂

تو حتما با اب داغ میشوری خودتو اینجوی بدتر کسل میشی

من برم حموم حداقل یک ساعت توشم😐موهام بلنده شستنش پوستمو میکنه

خب وقتی هرروز بری که لازم نبست موهاتو هرروز شامپو کنی آسیل میزنی به موهات یه لیف کن بیا

کاربری هفتم🤪هیچوقت وقت واعصابتونو با بحث کردن آدم مغز زنگ زده هدر ندید👍