2777
2789

خیلی آرزومه برم اروپا. خالم اروپا زندگی میکنه. دیروز زنگ زد و گف هیچ راهی نیست بتونم بیارمت اینجا مگر که برات دعوت نامه بفرستم توام درخواست ویزا بدی بیای بمونی کلا اما احتمال زیاد هم داره قبولت نکنن منفی بخوری. به نظرتون الان موقع خوبیه یا بزارم بعدا؟ اگه منفی بخورم خیلی دلم می‌کشنه چون از بچگیم آرزوم بوده مهاجرت کنم و تحصیلی هم نمیتونم چون با اینکه الان دارم کلاس آیلتس میرم اما خوب یادم نمیگیرم و تو خوندن تنبلی میکنم. به نظرتون الان شرایط خوبیه برای درخواست ویزا یا نه؟ که برم سفارت؟ 

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه بادعوت نامه بری مدرک زبان نمیخواد چقد هزینه میکنی؟

نه. اینجوری که بخوام با دعوت نامه برم میشه مدله تفریحی. من میرم و دیگه برنمیگردم!! و زبان نمیخواد. من هر چی زبان میخونم یاد نمیگیرم یعنی زبانم فول هس ولی نه در حد آیلتس واسه همین از زبان ناامیدم 

اصولا تو این کشورها باید چیزی برای اراعه داشته باشی یا پول یا تحصیل وقتی نداری شاید ۱۰ درصد بتونی بر ...

مشکلم اینه زبانم عالیه اما در حد آیلتس نیس. دارم کلاس آیلتس میرم 100 میلیون خرج زبان کردم اما نمیخونم. نمیتونم. حوصله ندارم. دلم میخواد زود برم برنگردم 

نه. اینجوری که بخوام با دعوت نامه برم میشه مدله تفریحی. من میرم و دیگه برنمیگردم!! و زبان نمیخواد. م ...

اینجوری بود که همه پامیشدن  میرفتن ،با دعوت نامه هم که بری زمانش محدوده . 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
تنها راهش تحصیلیه یا ازدواج

ازدواج که غیر ممکنه  تحصیلی هم زبانم عالیه اما در حد آیلتس نیست با اینکه الان خیلی وقته دارم کلاس آیلتس میرم اما در حد آیلتس نیستم 

اینجوری بود که همه پامیشدن میرفتن ،با دعوت نامه هم که بری زمانش محدوده .

من خالم قبلا همین مدل رفته. اما قبلا 

چون قبلا هم راحت تر قبول میکردن الان سخت گیر شدن 

الان اونجا کارش چیه

من خالم دکترا داره دکترای فیزیولوژی. اما با مدرک دکترا اقدام نکرده زبان هم صفره. چن سال قبل رفت و برنگشت بهش اقامت دادن