خیلی آرزومه برم اروپا. خالم اروپا زندگی میکنه. دیروز زنگ زد و گف هیچ راهی نیست بتونم بیارمت اینجا مگر که برات دعوت نامه بفرستم توام درخواست ویزا بدی بیای بمونی کلا اما احتمال زیاد هم داره قبولت نکنن منفی بخوری. به نظرتون الان موقع خوبیه یا بزارم بعدا؟ اگه منفی بخورم خیلی دلم میکشنه چون از بچگیم آرزوم بوده مهاجرت کنم و تحصیلی هم نمیتونم چون با اینکه الان دارم کلاس آیلتس میرم اما خوب یادم نمیگیرم و تو خوندن تنبلی میکنم. به نظرتون الان شرایط خوبیه برای درخواست ویزا یا نه؟ که برم سفارت؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه بادعوت نامه بری مدرک زبان نمیخواد چقد هزینه میکنی؟
نه. اینجوری که بخوام با دعوت نامه برم میشه مدله تفریحی. من میرم و دیگه برنمیگردم!! و زبان نمیخواد. من هر چی زبان میخونم یاد نمیگیرم یعنی زبانم فول هس ولی نه در حد آیلتس واسه همین از زبان ناامیدم
اصولا تو این کشورها باید چیزی برای اراعه داشته باشی یا پول یا تحصیل وقتی نداری شاید ۱۰ درصد بتونی بر ...
مشکلم اینه زبانم عالیه اما در حد آیلتس نیس. دارم کلاس آیلتس میرم 100 میلیون خرج زبان کردم اما نمیخونم. نمیتونم. حوصله ندارم. دلم میخواد زود برم برنگردم