2777
2789

بچه ها من ۷ سال که بچم بخاطر قصور پزشکی از دست دادم وشهر خودم هر چی درمان کردم فایده نداشتم با هزار بدبختی یه پولی رو ولم گرفتم میخوام برم تهران تو رو خدا هر دکتری که فکر می‌کنید تو ضمینه نازایی عالی بهم بگید مام نوبت گرفتم پیش علیرضایی ولی دوست دارم از تجربه های شما هم بهره ببرم 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من یه دکتر میشناسم فلوشیپ نازایی  اسمش دکتر الهام السادات میرهاشمی  یه مطبش نازی اب ...

زود نوبت میده من جنین دارم اما مشکل ضخامت رحم دارم 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

من یک بچه به دنیا آوردم بعد 7 سال نازایی داشتم تو این 7 سال دو تا سقط خود به خود داشتم بعد از سقط دوم رفتم پیش دکتر آل یاسین (از معروف ها) گفت بیا لاپراسکوپی کن من تو اینترنت جستجو کردم دیدم عوارض زیاد داشت، انجام ندادم خیلی اتفاقی دکتر لباف وقت گرفتم و رفتم پیشش ایشون عکس رنگی برام تجویز داد رفتم گرفتم و مشخص شد که لوله سمت راست من کاملا گرفته و باید بی خیالش شد ولی با این وجود دکتر لباف گفت سنت بالاس (35 سال) وقت نداریم بیا آی یو آی کنیم 

دارو مصرف کردم و در نهایت یک تخمک 32 میلی داشتم که با همون آی یو آی و انجام شد (در بیمارستان بهمن) 14 روز بعد باید آزمایش می دادم که دادم و خبری نبود 

21 آبان بود این قضیه

بعد گذشت تا زمانی که عفونت داشتم رفتم دکتر گفت روز دوم پریود بیا تا سونو کنیم ببینیم چه خبره 

من هی صبر کردم تا پریود بشم نشدم و بی بی چک زدم مثبت شد رفتم پیش لباف گفت مسافرت نمی ری روزی دو تا شیاف استفاده می کنی و مراقب باش اتفاقی نیافته 

21 اسفند بود