2777
2789
عنوان

کمک برای کلاس زبان

109 بازدید | 12 پست

سلام دوستان یه راهنمایی می خواستم از دوستانی که تجربه خوبی از کلاس زبان معتبر دارن که اموزش ومدرک معتبری داشته باشه ، لطفا ادرس و شهریه ترم ها روهم بنویسید . کسایی که تموم کردن لطفا تجربیاتتون رو بنویسید

باید ببینی توی شهر شما چه موسسه معتبری هست که درک میده شهر ما جهاد دانشگاهی هست که مدرکش معتبر منم از اونجا مدرک گرفتم ولی سطح زبانت بستگی به تلاش خودت داره چون زبان فرار هست دو ماه نخونی فراموش میکنی و مدرک داشتن مهم نیست وقتی مهارت نداشته باشی منم یکی سالی از زبانم دور بودم الان دارم مرور میکنم که برم ازمون مدرسی بدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید ببینی توی شهر شما چه موسسه معتبری هست که درک میده شهر ما جهاد دانشگاهی هست که مدرکش معتبر منم ا ...

برکه جان منم جهاد دانشگاهی رفتم تا  اپر اینتر مدیت البته تو شهر خودمون ، الان که اومدم تهران  میخوام ادامه بدم نمی دونم چه موسسه ای برم ، سه ترم رفتمسفیر راضی نبودم 

برکه جان منم جهاد دانشگاهی رفتم تا  اپر اینتر مدیت البته تو شهر خودمون ، الان که اومدم تهران &n ...

یه موسسه توی تهران هست خیلی معروفه اسمش فکر کنم کانون زبان ایران یا همچین چیزی یه سرچ یزنی پیدا میشه توی گرفتن مدرس به شدت سخت گیری میکنن برای همین سطح مدرس ها و اموزششون بالاست 

از دوره های جهاد راضی بودید؟

اره ، با وجود اینکه چند سال گذشته ، من همون سطحی که بودم قبول شدم یعنی چیزی یادم نرفته بود . الان جهاد نزدیکم نیست فکر میکنم فقط بلوار کشاورزه شعبش درسته؟

یه موسسه توی تهران هست خیلی معروفه اسمش فکر کنم کانون زبان ایران یا همچین چیزی یه سرچ یزنی پیدا میشه ...

به غیر از اون جایی رو میشناسی ، اخه کانون مکالمه محور نیست 

اره ، با وجود اینکه چند سال گذشته ، من همون سطحی که بودم قبول شدم یعنی چیزی یادم نرفته بود . الان جه ...

خداروشکر...پس پیشنهاد میکنید جهاد دانشگاهی 

ثبت نام کنم؟

یا سفیر

نه گلم ...خیابون انقلاب هست