2777
2789
عنوان

شما باشین خونه تونو میدید عموی شوهرتون تا با نامزدش یه شب تنها باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 41 پست

خونمه تعارف ندارم که چون میترسم کثیف کنن بعدش چندشم میشه به هیچ عنوان خونمو یک روز کامل بخاطرشون خالی نمیکنم

یه ماه تحمل کنن خب 

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در اتاقو باید قفل کنه خو

نمیدونم بازم از این کار خوشم نمیاد،من خیلی مهمون دوست دارم ولی این اصلا کار و درخواست قشنگی نیست می‌خوام چیکار کنن ی روز تنها تو خونه ک جای دیگه نمیشه 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
قفل میکنم ولی کلا ازین کارای چندش خیلی بدم میاد

چندش چرا؟

درکت میکنم عجیبه که همچین درخواستی داشتن یعنی روشون شده بگن. باز اگه خودتون تعارفشون کرده بودین یه جیزی ولی من بودم سخت نمیگرفتم، یه روز خاطره انگیز میسازن و لطف و مهربونیتون یادشون می مونه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
خونمه تعارف ندارم که چون میترسم کثیف کنن بعدش چندشم میشه به هیچ عنوان خونمو یک روز کامل بخاطرشون خال ...

خب همون آخه این چه کاریه خدا

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )
الان که دیگه اب از سرت گذشته فقط تاکید کن از تخت خوابت استفاده نکنن اگه هم روت نمیشه دوشک تخت به دیو ...

نمیره تو اتاق کلا همه اتاقارو قفل میکنم فقط پذیرایی ولی خدایی یه روز زیاده کاش نصف روز بود حداقل

چجوری روشون شده بیان اینجوری بگن وای خب برن هتل به کسی هم جواب پس ندن این چه کاریه اخه

آی خدا این چه مصیبتی بود سرم اومد من یادمه وقتی عقد بودم اصلا تو شهر خودمونم نمی‌رفتم هتل با شوهرم می‌رفتیم یه شهر دیگه که نزدیک بود میگفتیم نکنه کسی بشناسه آبرومون بره اما اینا...

یکی همین جا میگفت خونه را دادم به شب دست کسی انگشترم گم شد

خب آدم همچبن مواقعی احتیاط میکنه پول و طلاها تو اتاق قفل، یا با خودش میبره هرجا هست

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

وااا خوبه خجالت نمیکشن به شما میگن اینکارا یعنی چی آخه 

نمیتونه یه هتل بگیره 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

یکی همین جا میگفت خونه را دادم به شب دست کسی انگشترم گم شد

ازین لحاظا کلا امنه ولی من در کل دوست ندارم اینجوری خونمو خالی کنم بدم دست یکی دیگه کلا بدم میاد