2777
2789
عنوان

شما باشین خونه تونو میدید عموی شوهرتون تا با نامزدش یه شب تنها باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 41 پست
وااا خوبه خجالت نمیکشن به شما میگن اینکارا یعنی چی آخه  نمیتونه یه هتل بگیره

خیلی پروعن اصلا ازشون انتظار نداشتم آخه زنه خودش چجوری روش میشه منو همسرم بفهمیم

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )

خدایی داری راست میگی؟؟؟؟

مگه داریم

بقرآن نداریم

لامصب تو اون خونه وسایل شخصیه خانومه من خونمو ب خواهر خودم نمیدم تو مسافرتا این چ حرفیه هووووووف دود از سرم بلند شد

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آی خدا این چه مصیبتی بود سرم اومد من یادمه وقتی عقد بودم اصلا تو شهر خودمونم نمی‌رفتم هتل با شوهرم م ...

واقعا حرکتشون خیلی زشت بوده به نظرم

یعنی قشنگ بیای اعلام کنی کسی نباشه ما میخوایم فلان کنیم باهم😑🤣🤣🤣🤣

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
اسی من بودم نمیدادم اخه معلومه اونا واسه چه کاری خونه میخوان من چندشم میشه 

خب همون دختره خیر سرش پرستاره بگو چرا نمیرین هتل آخه

من باورم نمیشه جدی بگی 

اگر شوخی نکردن اون دختر چقدر میتونه نادان و هالو باشه 

بحث ازدواجه 

یعنی یک عمر چشم تو چشمید . بعد قحطی جاست بیان تو حموم و اتاق خواب شما فلان 🤒🤒🤒🤒🤒

چطور یک دختر میتونه انقدر بی شخصیت باشه که شوهر آینده اش از فامیل برای کارش خونه گدایی کنه 

الان ببخشید عذر میخوام فارغ از مقایسه ...آقایون  دختر بی ارزش غیر دائمی رو هم میبرن شمال و کیش و بهترین ویلا ها 

اونها که عقدند و شناسنامه هم دارند . یعنی پول هتل نخواسته بده 

بگو شوخی کردی

چقدر لوسی. خب یکروزچی میشه. خونه ت روکه نمیخورن. اتاق ها روهم که میخوای قفل کنی. اوناهم آدمن یه چندساعت میخوان پیش هم تنهابشینن تعریف کنن. دیگه همسرت روخراب نکن پیش عموش. غرور آره. خودت روبالا ببربابخشندگی

خیلی درمانده شدم چکار کنم خدا  من بی نهایت به خونم حساسم اصلا دوست ندارم در نبودم کسی بیاد خون ...

همین رو به شوهرت بگو 

بگو اینجا خونه منم هست ای کاش با من مشورت میکردیحالا هم زنگ بزن بهشون بگو نمیتونم خونم و در اختیارتون بزارم خانمم راضی نمیشه یا یه بهانه جور کنه 

برای اینکه دروغ هم نگفته باشی اون روز مهمان دعوت کن بگو مهمان دارم بیان هم ببینن مهمان داری میرن مردم چه توقعاتی دارنا!؟

خیلی پروعن اصلا ازشون انتظار نداشتم آخه زنه خودش چجوری روش میشه منو همسرم بفهمیم

والا یه ذره حیا ندارن به شما میگن 

یه عمر میخان با شما چشم تو چشم شن 

ول کن بگو نمیتونم 

پیش خودشون فک نمیکنن بابا زشته شاید راضی نباشن

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

من باورم نمیشه جدی بگی  اگر شوخی نکردن اون دختر چقدر میتونه نادان و هالو باشه  بحث ازدوا ...

وای دقیقا منم به این فکر میکنم دختره پرستاره چجوری شأن خودشو اینجوری میاره پایین 

چرا همه میگین چندشمون میشه

من با کار عموهه موافق نیستم چون دور از وقاره

اما شما واقعا تا حالا مهمون شب خواب نداشتین؟

بعد فک کردین مهموناتون رو لحاف تشکاتون اصلا کار زناشویی نکردن و مث بچه خوب فقط خابیدن و رفتن؟!

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

چرا همه میگین چندشمون میشه من با کار عموهه موافق نیستم چون دور از وقاره اما شما واقعا تا حالا مهمو ...

من اصلا مهمونی نداشتم که اینکارو بکنه کلا بدم میاد یه روز کامل هم خونمو بدم حداقل نصفه روز بود چیزی