2777
2789
عنوان

سلام بر ابراهیم

270 بازدید | 14 پست

دوستااان، کتاب سلام بر ابراهیم رو خوندین؟ راجع به شهید گمنام ابراهیم هادی هستش... از وقتی خوندمش واقعا حس خوبی دارم. توصیه میکنم شما هم بخونین و اگه خوندین نظرتون رو بگین که بقیه هم استفاده کنن

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه هم یکیش هم دوش  شاهرخ حر انقلاب هم خیلی قشنگ اونم بخون

ممنون از پیشنهادت.. چشم

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)

شهید ابراهیم هادی واقعا عجیبه،یه جوری بدون اینکه بشناسیش وحتی اسمش رو شنیده باشی کم کم تو زندگیت جا باز میکنه بعد هم زندگی وخط فکریت رو متحول میکنه.

همیشه مدیونش بودم وهستم.

الهی وربی من لی غیرک

به نیت ایشون خواستم ی ایه قرآن بخونم،شانسی قرآن رو باز کردم و همون ی آیه توش ابراهیم بود.بحدی به دلم نشست.واقعا ایشون رو حس میکنم تو لحظات زندگیم

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅
واقعا عالیههه😍منم خوندم واقعا هرکی نخونده بخونه که از دستش نره

عه سلام اینجایی😍 خب خداروشکر.. از اون روزی که توی تاپیک نماز، معرفی کردم تا خوده الان منتظر نظرت بودم

چند وقت دیگه صداشون میکنی داداش ابراهیم😁💛

عه سلام اینجایی😍 خب خداروشکر.. از اون روزی که توی تاپیک نماز، معرفی کردم تا خوده الان منتظر نظرت بو ...

اقا واقعا عالی بود ، خیلی دعات کردم 

اصلا عاشق رفتار و بزرگیشون شدم ، خیلی روم تاثیر داشت و داره ، یه مشکل خیلی بزرگ داشتم که حل شد خداروشکر و همش از برکت ایشونه🥺😍

جلد دوم کتاب رو باید بخونم حتما 

داداش ابراهیم😍😭

اقا واقعا عالی بود ، خیلی دعات کردم  اصلا عاشق رفتار و بزرگیشون شدم ، خیلی روم تاثیر داشت و دا ...

دورت بگردم.. خواهش میکنم.. از لطف و مهربونیته این محبتت💚

لحظه‌هات پر از نور و ارامش و امیدوارم حال دلت عالی باشه🥰

عزیزم چجوری مشکلتون حل شد

یه مشکلی داشتم که نمیتونستم ترکش کنم و ضرر زیادی برام داشت ،که خیلی یهویی دیگه انجامش ندادم (خودارضایی نیست)

چندسال درگیرش بودم ،میدونستم اشتباهه ولی انجام میدادم که خداروشکر درست شد❤️

همین الانم باورم نمیشه اصلا