2777
2789

شاید دیده باشین خیلیهاشو

۱...اره(چندقسمتی)

۲..اره برقی

۳..اره برقی در تگزاز

۴..دابه(ترکیه ای)

۵..یتیم خانه(یا یتیم)

۶..دختری در زیرزمین(براساس واقعیت)

۷..۳۰۹۶روز(براساس واقعیت)

۸..دختر همسایه(براساس واقعیت)

۹..پیچ اشتباهی(چند قسمتی)

۱۰..کانجورینک(چندقسمتی)

۱۱..عروسک شیطانی(چند قسمتی)

۱۲..طالع نحس(چندقسمتی)

۱۳.هزارپای انسانی(چندقسمتی)

۱۴.تف میکنم به قبرت(چندقسمتی)

۱۵.انگل

۱۶.پلت فرم

فعلا اینایادم میاد من تقریبا تمام فیلم ترسناکهارو دیدم و واقعا نمیترسم اینایی ک نوشتم واقعا برام جذاب بوده..و اینک اون فیلمایی ک جلوش نوشتم براساس واقعیت دیدنش برای هر خانومی واجبه بنظرم و اینک نترسین راجب جنو ارواحم نیست(جز یکیش .دابه) داستانشونم نمیگم اگرم کسی میدونه نگه ک مزه فیلم از بین نره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یتیم خیلی خوب بود نفس نکش ودیدنم همین طور

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه

اینا همه رو دیدم هیچ کدوم به پای فارم نمیرسه)مزرعه)

البته بیشتر چندشع 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

موافقم اینایی که گفتی واقعاً محشرن

Astlarهم قشنگع حتما ببین

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           
اونم بدنیست

واقعا چندش و حال به هم زنه موندم چرا جزو ژانر ترسناکع

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری