2777
2789
عنوان

خرید روز ۱۳ صفر

486 بازدید | 10 پست

سلام خوب هستین 

خانوما 

اگه خرید کنیم مثلا یه مداد به نیت قبولی تو کنکور بعد نباید از اون مداد استفاده کرد تا روز کنکور یا میشه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
نباید استفاده بشه

مرسی عزیزم دستت درد نکنه 

به نظرت واسه ازدواج یه جوراب رنگ پا و یه مداد لب و یه گلسر خوبه واسه عقد کنم اینا؟؟؟

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم  اصلا مهم نیست چی باشه نیت مهم چه بسا کوچک یا بزرگ فرقی نداره

مرسی عزیزم هر چی از خدا میخوای بهت بده 

تاپیک من مربوط به این موضوع میخوای بیا

حتما 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9372013/%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d9%86-%d8%b9%da%a9%d8%b3-%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a7%d9%85%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%85%d9%88%d9%86-%d9%88-%d8%a8%d8%b0%d8%a7%d8%b1%db%8c%d9%85-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%d8%a7?postId=252127239 

اسی بعدش بیا اینجا عکس بذار

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

من خرید نکردم ولی نیت کردم خانوادم بیان نزدیک من خونه بخرن😍😍😍تنها ارزوی زندگیم

انشالله