2777
2789

اولش نخواستم برم بیرون یکم برام سخت بود. خلاصه دل زدم به دریا رفتم.. 

من یه زن خیلی ،خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز که وارد سایت شدم دیدم چندین نفر درمورد اینکه می‌خوان ۱۳ صفر چیزی بخرن و حاجت روا بشن خوندم. خب تعجب کردم چون دوستان مذهبی و طلبه زیاد دارم و هیچ‌وقت چنین چیزی نشنیدم ازشون. جست‌وجو هم کردم و چیزی پیدا نکردم که این کار رو توصیه کرده باشن.

ببینید عزیزان... اهل بیت کلی راه برای حاجت‌روایی توصیه کردن که از طریق علما به ما رسیده.

مداومت بر نماز اول وقت برای رفع فقر.

مثلا نماز جعفر طیار برای خواستگار و ازدواج خوب.

انگشتر فیروزه برای بچه‌دار شدن.

گرفتن روضه‌ی امام جواد در چهارشنبه برای خونه‌دار شدن.

هرکدوم این‌ها رو گوگل کنید توضیحش کامل هست. اما یکسری کارها در هیچ‌جای دین وارد نشده. در واقع بدعت و در نهایت نوعی انحراف از دینه. اگر ما از خدا چیزی رو می‌خوایم ببینیم خدا از طریق پیامبر و اهل بیت چه راهی جلوی پامون گذاشته. خدای نکرده اگر به گناهی دچاریم ترکش کنیم، نماز بخونیم، استغفار کنیم. این‌ها باعث می‌شه پرده‌هایی که با گناه بین ما و ملکوت ایجاد شده از بین بره و دعامون به راحتی بالا بره.

خدا منتظره ما به سوی اون و دستوراتش بریم. یکی از بهترین منابع برای پیدا کردن دعاهای مخصوص هرماه و اعمال اون ماه مفاتیح‌الجنانه. در نهایت اگر چیزی برامون سوال بود می‌تونیم با مرکز پاسخگویی به سوالات دینی تماس بگیریم بپرسیم آیا این کار واقعیته یا خرافه. شماره تماسش: ۰۹۶۴۰

ببخشید طولانی شد. ممنونم که خوندید. ببخشید اگر جسارتی شد. ان شاءالله خدا حاجت دل همه رو بده.

چرا فکر میکنید هر کسی هر تجربه و ایمان خونوادگی ای داره مبنی بر درست بودن قطعی اون ماجرا هست؟

مثل اون دسته از افرادی که به صبر اعتقاد دارن درصورتیکه هیچ مبنای عقلی و دینی ای هم نداره...

یا اونایی که میخوان بفهمن اونایی که در زمینه تحصیلی یا شغلی به جایی رسیدن چه کارایی کردن تا اینام فقط اونا رو انجام بدن....

بعضی چیزا فقط فکر یه سریاس حتما درست نیست دوستان

لطفا متوجه باشید و طبق سبک زندگی خودتون جلو برید

من خودم را دوست دارم     

[QUOTE=252125892]عه منم خودکار خریدم یکی یرای قبولی داشنگاهم بکی برای اینکه کارت های عروسیمونو بنویسم یرای اینکه ماما ...[/QUOTموفق بشی عزیزم 

من یه زن خیلی ،خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
امروز که وارد سایت شدم دیدم چندین نفر درمورد اینکه می‌خوان ۱۳ صفر چیزی بخرن و حاجت روا بشن خوندم. خب ...

ممنون که کامل نظر دادین اما سبک زندگی هرکس برپایه دین جلو نمیره و بیشتر اینو بر پایه نیرو جذب و اینا بود و یکم‌ دلخوشی برای مردم یکم امید ساخت

مرسی ممنون عزیزم.. همچنین

هر کدومو واسه چی خریدی؟ 

مجردی متاهلی چی هستی؟ 

منم آیینه خریدم برای اینکه روز عقدم خودمو ببینم داخلش🤩دوتاهم جوراب سفید که بعدا بپوشم 

😁باز میریمممم ب سوی هدف خوشگللل😍😍😍😍
امروز که وارد سایت شدم دیدم چندین نفر درمورد اینکه می‌خوان ۱۳ صفر چیزی بخرن و حاجت روا بشن خوندم. خب ...

ادم جرئت نمی کنه چیزی بگه سریع میگن بهت بی دین 

ولی مردم کلا خرافات دوست دارن

اگر تو بی من بهتری  ترجیح میدم بری