2777
2789
عنوان

یاد بدین چجوری پول جمع میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6248 بازدید | 48 پست
شما اهدافت بزرگه اما نگرشت نه به این فکر کردی درامدتو افزایش بدی؟؟

چجوری عزیزم الان شرایط کشور اجازه نمیده خداییش🥲

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردی تا حالا قسطی ماشین بخری پول تاکسی رو بدی قسط ماشین؟؟ یا مثلن به فکر یه کار داره وقت افتادی ...

کار که پیدا نکردم ... دخترمم یه کم افسردگی داره نمیتونم تنهاش بذارم ماشین قسطی چطوریه؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
خاک تو سرم من ۴ تومن داشتم رفتم ۳/۶۰۰ کرم دور چشم و سرم ضد لک خربدم😐😐😐😐 هی گفتم طلا که نمیشه لا ...

اینجوری نگو رسیدگی ب پوست ب نظرم از طلا خریدن بهتره

من کارتو تایید میکنم 

طلا خریدن برا زمانی خوبه ک این مقدار پولو فعلا نمیخای  ممکنه تا یسال دیگه هم این پول نیازن نشه 

پس نگرشت کوتاهه من دختر ۲۵ ساله ای میشناسم با سه سال زحمت و کوشش الان ماهی بیست تومن درامد داره😊😊

کارش چیه مگه 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
من ماهی پنج تومن پدر شوهرم میده ماشین ندارم همش اسنپ میگیرم واسه کلاس های دخترم میشه پس انداز کنم؟هم ...

با اتوبوس برو

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
با اتوبوس برو

نیس برای مسیرهای من

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
کار که پیدا نکردم ... دخترمم یه کم افسردگی داره نمیتونم تنهاش بذارم ماشین قسطی چطوریه؟

عزیزم کلی کار در منزل هست نا امید نشو

وام بگیر ماشین بخر با پولی مه پدر شوهرت میده قسط وام رو بده یکم شجاعت خرج بده تو زندگیت

پس نگرشت کوتاهه من دختر ۲۵ ساله ای میشناسم با سه سال زحمت و کوشش الان ماهی بیست تومن درامد داره😊😊

بابا جان اینجوری که شما میگی هم کشک نیست وگرنه این همه مردم از صبح تا شب دارن جون میکنن اونم نه سه سال سی سال یه جوری نشون نده انگار تقصیر مردمه همه دارن کار میکنن تلاش میکنن همون ماهی ۲۰ تومنم که میگی چقد باید جمع شه از همه چی زده بشه تا بشه باهاش یه خونه بزرگ هم نه هاااا یه خونه دو خواب صد متری خرید؟؟؟؟؟

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
تو فقط داری بهونه میاری عزیزم

عزیزم در کمال احترام نظرتون رو قبول ندارم و دوستم ندارم کسایی که پیامای شما رو میخونن اینجا مشکل رو از خودشون ببینن

الان اکثر کارهای اداری کارهایی که طرف زحمت کشیده درس خونده یا هرچیزی نهایت ۱۰ تومن ماهیانه حقوقشونه که خب اگه کلیش بره برای اجاره خونه و خورد و خوراک چی میمونه ازش؟ چقد از همع جی بزنن جمع کنن؟ من اگه ماهی ۴ میلیوووون هم پس اندازم باشه که خب قطعا باید از خیلی چیزا بزنم تا جمع کنم چند ماه طول میکشه بشه ۵۰ میلیون که تازه بتونم یه آیفون بخرم؟ که تا بخواد جمع شه باز گزون شده😐

پول جمع کردن خوبه درامد اضاف کردن خوبه من خودم اومدم دنبال همین ولی سخته تو مملکت ما

من به همه ی کسایی که دارن زحمت میکشن به معلما پرستارا همهههه هر شغلی خسته نباشید میگم و میخوام بدونید مشکل از شما نیست اگه تو سن ۲۵ سالگی ماهی ۲۰ تومن در نمیارین👍🏻

عزیزم در کمال احترام نظرتون رو قبول ندارم و دوستم ندارم کسایی که پیامای شما رو میخونن اینجا مشکل رو ...

عزیزم من از کار تمام وقت صحبت نکردم من از زحمت کشیدن صحبت نکردم من از خواستن حرف میزنم تو اگه بخای میشه فقط باید بخوای در کنارش تلاش کنی باید تو مسیر درست قرار بگیری

بابا جان اینجوری که شما میگی هم کشک نیست وگرنه این همه مردم از صبح تا شب دارن جون میکنن اونم نه سه س ...

عزیز دلم شما که هدفت بزرگه باید وقت بذاری براش میخای چن ماهه خونه بخری؟؟ شش ماهه؟؟ میشه به نظرت؟؟