من نهایت بذارم ۴/۵ تومن بشه بعد یکجا خرج کنم با این مقدارم نمیشه طلا اینا خرید که فوقش میرم این همه پول ادکلن و کرم و اینا میدم وگرنه اصلاااا بلد نیستم جمع کنم هرچی دارم خرج میکنم اگه کمتر باشه کمتر خرج میکنم بیشتر باشه بازم خرج میکنم نمیفهمم چی شد🤦🏼♀️
روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
اول اهدافتو بنویس چیا لازم داری اهدافتو تقسیم کن کوتاه مدت بلند مدت چیزایی که فکر میکنی ضروری نیست خط بزن از لیستت بعد تقریبی قیمت گذاری کن ببین هزینه چقدر میشه و چقدر برات میمونه اولش یکم سخته ولی میتونی یاد لگیری و مدیریت کنی
اول اهدافتو بنویس چیا لازم داری اهدافتو تقسیم کن کوتاه مدت بلند مدت چیزایی که فکر میکنی ضروری نیست خ ...
من ماهی پنج تومن پدر شوهرم میده ماشین ندارم همش اسنپ میگیرم واسه کلاس های دخترم میشه پس انداز کنم؟همیشه وسط ماه صفر میشم
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوستعزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش