2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدا دلخوری پیش نیاد یا داییم ناراحت نشه؟؟

داییت که ناراحت نمیشه گلم مگه دلش میخواد خواهرزادش زندگیش مشکل داشته باشه از طرفی معرف خودشون بودن باید از مشکلت با خبر باشن ولی بعید میدونم این آقا به این راحتی ها درست بشه 

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
بترسونش تاریخ عروسی بنداز عقب بگو دست نگهدارن  تو باهاش راه اومدی هرکاری کرده هیچی نگفتی دور ب ...

راس میگی اینجوری نمیشه داره منو خر فرض میکنه باید یکاری کنم حساب کار دستش بیاد

داییت که ناراحت نمیشه گلم مگه دلش میخواد خواهرزادش زندگیش مشکل داشته باشه از طرفی معرف خودشون بودن ب ...

خانوم داییم ابجی نامزدمه خیلی میترسه از زندگی ابجیش ینی بدون اجازه داییم اب نمیتونه بخوره در این حد

خانوم داییم ابجی نامزدمه خیلی میترسه از زندگی ابجیش ینی بدون اجازه داییم اب نمیتونه بخوره در این حد

با داییت خصوصی حرف بزن خانمش متوجه نشه مشکلت بگو

حتما یه جا تلافی کن که فکر نکنه همیشه حرف حرفه اونه با لجبازی نه اون دوستمون هم گفت عروسی عقب بنداز فکر خوبیه این طوری میفهمه یه طرف ازدواج شما هستی تصمیم باشماست

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
راس میگی اینجوری نمیشه داره منو خر فرض میکنه باید یکاری کنم حساب کار دستش بیاد

آره این مطمعنه تو هیجا نمیری 

بهشون بگو من اینجوری نمیتونم این زندگی مشترک هست ما باید با هم همه چیز انتخاب کنیم بریم با خرید کنیم خوش بگذرونیم نه اینکه آقا پاشه بره واسه خودش هرچی دوست داره بخره حتی داخل آرایشگاه رفتنت هم داره دخالت میکنه 

اینجوری بهشون بگو یا میمونه و درست میشه یا میره دست خدا که ایشالا بهترش میاد واست