2777
2789

دوبار باردار شدم و تو هردو دفعه هم بچهامو از دست دادم...

الان هرکی که اطرافمه و بچش تازه بدنیا اومده همش بهشون حسودیم میشه دیگ نمیدونم چیکار کنم خستمممم

دیشب ی دل سیر گریه کردم اخه بدبختی اینجاست مشکلی ندارم نمیدونم چرا تو شکمم میمیرن پس من چه مرگمه نمیتونم ی حاملگی بدون دردسرو تجربه کردم...از حاملگی مجدد بشدت میترسم😭😭😭😭😭😭😭ای کاش حداقل یکیشون میموند دیگه اصن بچه نمیخواستم 

هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم برام دعا کنه که خدا ایندفعه بچمو سالم بزاره تو بغلم😔دوتا بچمو از دست دادم خواهش میکنم ازتون دعا کنید برام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی سقط شدن بقایا رو نبردن آزمایش؟دکتر نگفت علتشو ؟شاید غلظت خون داری

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
من سر هردو استراحت مطلق بودم واقعا بیزارم از بارداری 

منم استراحت مطلق بود سر دومی ولی وقتی رفتم دکتر گفت مرده

هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم برام دعا کنه که خدا ایندفعه بچمو سالم بزاره تو بغلم😔دوتا بچمو از دست دادم خواهش میکنم ازتون دعا کنید برام.

عزیزم خدا بهت صبر بده.ولی یکی از اقوام ما همین مشکل و داشت . با کلی بررسی رحمش مشکل داشت که خدا رو شکر بچه چهارم سالم دنیا اومد، اگر تهرانی برو پیش دکتر سیما قاسم زاده

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
برو دکتر دلیلش رو پیدا کنه

دیگه خسته شدم از دکتر رفتن...هیچکس جواب درستو حسابی نمیده سر دومی رفتم که بازم از دستش دادم

عزیزم حدا صبرت بده چند هفته اتفاق میفته براشون از اول مشکل نداری

ن اصن مشکلی ندارم هردو هم چند روز مونده به شش هفته از دستشون میدم همین خیلی برام عجیبه

نمیدونم والا ب بُنیه بدنه ب شانسه ب چیه من ازاول بارداری خونم بودم کارم درحد غذا پختن و جارو کردن بود حتی حیاطم همسرم میشست بعد یدفه تو هفته 18فهمیدم سرویکسم خیلی کوتاه شده عمل شدم الانم افتادم تو خونه فکر زایمان زودرس داغونم کرد 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡