2777
2789
عنوان

بارداری زوج مینور

208 بازدید | 11 پست

بچه ها شما زوج مینور رو میشناسید بچه ی سالم داشته باشه؟امینوسنتز درد داره ؟؟ سقط چجوریه ؟آنقدر منو از سقط ترسوندن که همش فکرم درگیره ازش یه غول ساختن بزام 🥺🥲

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨

بله میشناسم بچه سالم دارن حتی مینورم نیست بچه

باید ازمایش بدن قبل بارداری و طول بارداری هم تحت نظر باشن

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی انقدر دوستش داشتی که حاضر شدی اینجوری ازدواج کنید؟🙂

من حتی دوتامونم مینور باشیم ازدواج میکنیم

احتمال بارداری خودم کمه اونم می‌دونه گفتم بهش 

مینور هم باشیم خدا بهمون بچه بده باز شکرش

یعنی انقدر دوستش داشتی که حاضر شدی اینجوری ازدواج کنید؟🙂

عزیزم من بی نهایت دوسش داشتم و دارم حدود ده دوازده سال عاشق هم بودیم بعد اومد خاستگاریم رفتیم آزمایش تا دوتامون مینور هستیم 

بله میشناسم بچه سالم دارن حتی مینورم نیست بچه باید ازمایش بدن قبل بارداری و طول بارداری هم تحت نظر ...

عزیزم هرکی بچه داره خدا حفظش کنه 

اره عزیزم باید تحت نظر باشیم 

من حتی دوتامونم مینور باشیم ازدواج میکنیم احتمال بارداری خودم کمه اونم می‌دونه گفتم بهش  مینو ...

عزیزم ان شالله هرچی به صلاحتون هست بزاتون اتفاق بیفته💐😍

میشناسم بچه ی سالمی هم دارن ولی خب در جریان درمانشون نبودم و چیزی نمیدونم.

عزيزم خدا بچشون حفظ کنه 💐

البته هم مادر شوهرم هم پدرشوهرم فامیل هستن و مینور.۴ تا بچه دارن هر ۴ تا مینورن.

وای خداروشکر ❤️❤️❤️