2777
2789
عنوان

۷ماهه باردارم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 29 پست
😔😔خیلی سخته

خیلی 😔

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

چند تا گل داشته باش تو خونه برس بهشون 

چند تا جوجه بگیر بزرگ کن یا مرغ عشقی مینایی چیزی که سرتو کرم کنه 

حتما برای ارامش و خودتو دخترت قران بخون سورا یوسف بخون زیبا بشه سوره عهد بخون صبور بشه 

یه ساعتی رو حتما اهنگهای شاد گوش کن که به وجد بیارت

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیشکی خانواده شوهرمم که از سگ پست ترن دور از جون سگ

منم کلی شناسایی کردم یکی دواا از دختر خاله هاش خوب بودن

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
وقتی هزار تا فکر منفی میاد آدم یکیو میخواد درکش کنه هواشو داشته باشه من چی خواستم مگه ی بغل که بتونم ...

ما آدما ناشکریم

هر نعمتی داریم، بازم غصه ی نعمت نداشته رو میخوریم...

شما بغل واسه گریه نداری، اونی که سقف واسه خوابیدن نداره چی بگه؟! اونی که نون واسه خوردن ندارع.... اونی که ده ساله تو اقدام و تحت نظر پزشکه و بچه دار نمیشه... اونی که سلامتی نداره و از فشار درد و دارو خوابش نمیبره... اونی که همین امروز عزیزش رو از دست داده.... و....

به خدا همیشه شرایط بدتری هم هست!!!!

مگه همه ی زندگی ها گل و بلبله؟!

هر کس غمشو یه جای دلش قایم کرده!!!

مگه اومدیم این دنیا خوش بگذرونیم و بریم؟! دنیا دار درد و رنجه، اومدیم رنج بکشیم تا روحمون رشد کنه و آماده ی پرواز بشه...

اومدیم بندگی کنیم و رو حرف خدا نه نیاریم...

اومدیم تا هرچقدر که تونستیم گره از کار هم باز کنیم و مفید باشیم...

مگه تهش چند ساله که بخوایم اینقدر ایده آل گرا باشیم؟!

بابت داده و نداده ش شکررررر...

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️

ببین من واقعا حالتو میفهمم و نمیخوام غمتو کوچیک بشمارم

ولی خودت باید این کارو بکنی

رنج هات رو کوچیک ببینی و نعمت هات رو بزرگ!

تو روایات هم متعدد تاکید شده.

شکرگزاری کن و چشم امید به دست خدا داشته باش، تا برات سرازیر بشه

از هرررررر نوع نعمتی که فکرشم نمیکنی

اگر بگم ما چققققدر فقیر بودیم،باورت نمیشه... شوهرم تا دوازده شب فلافلی کار میکرد، شب از پادرد تا صبح ناله میکرد، صبح زود می‌رفت کلاس و بعدم دوباره کار...

روحم پژمرده شده بود

شهر غریب، سن کم، تنهایی...

ولی به مدد الله گشایش شد

پس ناامید نباش

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️

من ۴ماه باردارم شوهرم اصلا درکم نمیکنه ولی یاخودم میگم اگه من بمیرم سربچه هام چی میاد نامادری که دلش برا بچه های من نمیسوزه براهمین همیشه میگم خدایا منو برابچه هام حفظ کن قد کشیدناشون ببینم بلبل زبونیاشون ببینم مخصوصا اگه دختر باشه یک بلبل زبوتی می‌کنه دلت قنج می‌ره براش

عزیزم قوی باش جا نزن دخترت توی وجودته از پوست گوشت استخوانته قوی باش خیلی خوشبختی خدا بهت دختر داده منم یدونه دختر دارم روز و شب خدا رو شکر میکنم خدا انگار فرشته شو بهت داده ناشکری نکن دووم بیار روزای خوب یه روزی بالاخره میان  

زندگیم تک دخترمه🩷

من ۴ماه باردارم شوهرم اصلا درکم نمیکنه ولی یاخودم میگم اگه من بمیرم سربچه هام چی میاد نامادری که دلش ...

نمیخوام اونم شریک بدبختی های من شه من مادر خوبی براش نمیشم پس همون بهتر نباشم

عزیزم قوی باش جا نزن دخترت توی وجودته از پوست گوشت استخوانته قوی باش خیلی خوشبختی خدا بهت دختر داده ...

از کجا میخواد روز خوب بیاد؟!درد من تنهایی و بی کسیه‌چطور میخواد درست شه وقتی ۳۰ ساله اوضاعم همینه

از کجا میخواد روز خوب بیاد؟!درد من تنهایی و بی کسیه‌چطور میخواد درست شه وقتی ۳۰ ساله اوضاعم همینه

منتظر دخترت باش همدمت میشه زندگیت میشه جلوت میخنده بهت امید میده تو تنها نیستی فرشته زندگیت توی شکمته 

زندگیم تک دخترمه🩷

دلم براش میسوزه اونم قراره تنها بمونه بیچاره دخترکم

تو هستی پیشش بودی و خواهی بود مادری کن براش به دندون بگیرش بزرگش کن یه خانومی بشه که چشم هم دراد اونوقت نه اقوام شوهر یادت میاد نه تنهایی این موقع

زندگیم تک دخترمه🩷

معمولا توی دوران بارداری اینجور افکار میاد توی ذهن آدم ولی به این فکر کن که با نبود مادر چه ضربه ای به زندگی بچت وارد میشه باید از دید اون هم نگاه کنی در غیر اینصورت فقط داری خودخواهی میکنی

سعی کن حواست رو پرت کنی و به خیلی چیزا توجه نکنی و با همسرت حرف بزن