2777
2789
عنوان

۷ماهه باردارم🥲

331 بازدید | 29 پست

دعا میکنم وقتی به دنیا اومد من بمیرم ولی متاسفانه علم پیشرفت کرده سخت این اتفاق میافته نه؟

از زمین و زمان خستم از تنهایی هام جون به لب شدم

۲۴ساعته تو خونه تنهام ،شوهرم فقط جسمش هست اونم شبا که فقط میخوابه

هر وقت هرچی هوس کردم خودم سعی کردم بپزم

حالم بد شد خودم سرپا وایسادم

خسته شدم از بس دور بریا میگن قوی

من قوی نیستم شکستممممم و بروم نمیارم فقط میخوام دیگه نباشم

آخخخخ صبر کن بیاد...

چنان همدمت میشه...

یه کم سختیاشو تحمل کن،همچین که پا بگیره اشکاتو پاک میکنه، بغلت میکنه، میبوسدت...

میگه:مامانی، ناحارت نباش🥲

انققققدر به زندگیت رنگ و بو میده، اصلا یادت می‌ره بقیه هم وجود دارن

همه ی هستیت میشه

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی همین طورن منم هفت ماهمه منم هفت ماه تنها بودم منم هر چی هوس کردم با هزار بدبختی درست کردم ولی خودم از حالت تهوع حتی یه قاشقم نتونستم ازش بخورم ولی اینا باید بیشتر مارو بسازه نه اینکه بدتر خرابمون کنه ما تصمیم گرفتیم که مادر بشیم و مادرشدن سختی ها وشیرینی های زیادی داره تو اولین و کوچکترین سختی هاش نباید اینجور جا زد

شوهرامونم خداروشکر کار میکنن خسته میشن نیاز به استراحت دارن مثله شوهرای دیگران دنبال خوشگذرونی و.... نیستند برو خدارو شکر کن میدونی چند میلیون نفر دوست دارن جای تو باشن که یه بچه داشته باشن بعد تو میخوای طفل معصوم بزاری تو این دنیا ارزوی مرگ کنی!!!!!به خودت بیا توبه کن و پیش یه مشاور خوب برو

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹

میفهممت 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
عزیزم خیلی همین طورن منم هفت ماهمه منم هفت ماه تنها بودم منم هر چی هوس کردم با هزار بدبختی درست کردم ...

نمیخوام کار کردنشو  وقتی زار زار گریه میکنم پیشش و اهمیت نمیده کسیو ندارم آرومم کنه

نمیخوام کار کردنشو  وقتی زار زار گریه میکنم پیشش و اهمیت نمیده کسیو ندارم آرومم کنه

زندگی خیلی بیشتر از اون که فکر کنی سخت شده هر دو طرف باید همو درک کنن دلیل این حال شماهم بهم ریختگی های بارداریه 

سعی کن روز تنها نباشی خونه دوستی رفیقی کسی برو

جدی؟🥲

اره عزیزم با این تفاوت ک من نزدیک ماه پنجم 

گاهی میگم چجوری من هنوز سرپام واقعا 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
نمیخوام دخترمم عذاب بکشه همون بهتر نباشم

عزیزم بارداری همینه

هزار تا فکر منفی میاد تو سرت

اگر نمی‌خوای عذاب بکشه، با عبادت و حال خوب و یوگا، براش انرژی مثبت بفرست، این حرفا چیه؟!؟!

حالا که داره تو شکمت وول میخوره، در قبالش مسئول هستی

وظیفه داری شاد باشی

چشمتو رو رنج ها ببندی و توکل کنی!!!

یه کم به خدا امید داشته بااااش!!!!

صبح برو یه آمپول بکمپلکس بزن بذار روحیه ت خوب بشه

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️
عزیزم بارداری همینه هزار تا فکر منفی میاد تو سرت اگر نمی‌خوای عذاب بکشه، با عبادت و حال خوب و یوگا ...

وقتی هزار تا فکر منفی میاد آدم یکیو میخواد درکش کنه هواشو داشته باشه من چی خواستم مگه ی بغل که بتونم توش گریه کنم زیاده؟

اگه کسیو داشتم که حال هوام عوض شه اوضاعم این نبود

یعنی توهم مثله من فامیل دوست اشنا هیچکی☹

البته من فامیلای شوهرم هستن تو بارداری که دیدم حالم خوش نیست با دوسه تاشون رفت امد کردم خوب بود از تنهایی در اومدم یه روزم برا تنوع برو استخر😍