2777
2789

سلام عزیزای دلم وقتتون بخیر. خانوما من الان خیلییییییی دلم تنگه و حالم بده هیچی آرومم نمیکنه کلی صلوات فرستادم قرآن یکم خوندم فقط آروم اشکام میفته... تو دلتنگیاتون چیکار میکنین ؟ من همیشه دلتنگم وقتی از نامزدم دورم الآنم ک دوباره میخاد بره ماموریت قلبم داره بخدا از جاش کنده میشه خیلی دلم میگیره چشام همینجوریش ضعیفه حالا سر این دلتنگیمو کلی گریه و.....بنظرتون باید برم دکتر برای این دلتنگیم اصلا نفسم انگار میخاد بند بیاد  

اونایی ک داغ دیدن چیکار میکنن🤦🏻‍♀️😔 چقد سخته آنقدر دلم گرفته انگار غمای عالم رو دلمه .... الان ب حرف ی دوست مادرم رسیدم گف دلتنگی بد تر از خماریه 🤦🏻‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گریه🥲کار دیگه ام نمیتونم بکنم هرشب با گریه میخوابم اگه بتونم بخوابم. 

بخدا سرم درد گرفته بس گریع کردم نامزدم بفهمه سر چنین چیزی گریه میکنم نارت میشع دوس ندارم با ناراحتی بره ماموریت اما اصلا انگار دلم آروم نمیشه 

💔یک سال و سه ماهه قرارمون هر شب قبل خاب کلی گریع😊😊💔💔💔💔🥀🥀🥀🥀🥀🖤🖤🖤😔😔

خب من کم مونده کور شم چشام درذ گرفته دیگ اصلا دوست ندارم جدا بشه ازم خدایا خودت درد دلتنگی میدی صبرشم بده

عزیزم شما تلگرام رو چی کردی برای منم میزنه ارسال کد به دستگاه دیگر ...چی کنم؟

سلام ببخشید الان جواب میدم ... نبودم ی مدت . نمی‌دونم نصب کردی یا ن اما من فاراتل رو نصب کردم هم کد داد بهم هم فی لتر ش ک ن  لازم ندارع و سرعتش عالیههه