2777
2789

رفتیم دفتر پیشخوان گفت باید اون سیم کارت بسوزنی یکی دیگ بگیری..بعد ی آقایی زنگ زد گفت من فلانیم(فامیلشم اصلن نزدیک ب شوهرم نیس) سیم کارت ب اسم خودم گرفتم نمیدونم شما چی میگین اینا گردن نگرفت😑ولی من میگم بریم شکایت کنیم شوهرم میگ حوصله دردسر ندارم 

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کارت ملی شوهرت سو استفاده کردن خطو بسوزونید تمام

اخه کارت ملیش خونس..گفتم خطو بسوزون یکی سیم دیگ با همون شماره بیینم کیا زنگ میزنن ابروشو ببرم هرزه

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
شوهرت خودش براش گرفته 

نه اینجوری نیس بهم نگه حتی خودش بهم قضیه رو گفت

خط بسوزونید به دردسرش نمیارزه 

اخه حرصم رو زنه گرفته الدنگ یجوری باهام حرف زد انگار نوکرشم بیشعور دلم میخاد شکایت کنم بترسه دلم خنک شه

اخه کارت ملیش خونس..گفتم خطو بسوزون یکی سیم دیگ با همون شماره بیینم کیا زنگ میزنن ابروشو ببرم هرزه

باشه حتی اگه عکس کارت ملی تونم داشتا باشند میتونن سیم کارت بگیرن 

ب هیچ وجه شماره ملیتون در اختیار کسی نذارید

اخه حرصم رو زنه گرفته الدنگ یجوری باهام حرف زد انگار نوکرشم بیشعور دلم میخاد شکایت کنم بترسه دلم خنک ...

شکایت کنید خیلی دردسر داره. من یه بار استعلام گرفتم دیدم شوهرم یه خط دیگه داره پیگیری کردیم دیدیم بدهی داره وقطع شده. برادرشوهرم رسید کارت ملی شوهرمو دزدیده بود رفته بود خط گرفته بود برامون دردسر درست کنه. گفتن خیلی دردسر داره یه باره خط بسوزونید خودتون راحت کنید.