2777
2789
عنوان

اگه شما بودید اینو قبول میکردید

149 بازدید | 23 پست

چند وقته یعنی تازگیا صحبت از‌جدی شدن رابطه میزنه ولی میگه الان نه دست و بالم خالیه و خونه و ماشین ندارم تو این موقعیت و شرایط هرگز ازدواج نمی‌کنم ولی اگه خونه و ماشینم اوکی بود و شرایط خوب داشتم حتما باهم‌ازدواج میکردیم هرچه زودتر 

تا اونجایی هم ک من میدونم وضعیت مالی خانوادش هم زیاد خوب نیست ک‌پشتوانه ش باشن و پشتش گرم باشه تازگیا میگه اگه بریم ترکیه اوضاع واسه من اونجا بهتره چون شغلش جوریه ک تو ایران جایگاهی نداره ولی بره اونجا خوب خیلیا میخوانش 

ترکیه هم مث ایران نیست ک خونه پول پیش بخواد فقط ماه ب ماه اجاره س ک همون اجاره هاش سنگینه میگه جفتمون تلاش کنیم اونجا واسمون بهتره من خودم تو کار رنگ و لایت و کراتین مو هستم راحت میتونم مشغول شم اونم اونجا مشغول میشه اگه جای من بودید قبول می‌کردید به جای جهیزیه پولشو از خانوادتون بگیرید برید اونجا خونه رنت کنید همونجا وسیله بخرین در حد نیاز البته و هزینه های اجاره رو دو نفره کار کنید و بدید؟؟ 

نع

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این سبک زندکی به روحیات من میخوره منطورم تلاش دونفره و ساختن زندگیه

اگر میتونی باهاش کنار بیای اره قبول کن ولی‌اگر دنبال لقمه خاضر آماده هستی و میخای مستقیم بری سر زندگی و تا لنگ ظهر بخابی و عصر هم تفریح نه قبول نکن

این سبک زندکی به روحیات من میخوره منطورم تلاش دونفره و ساختن زندگیه اگر میتونی باهاش کنار بیای اره ...

نه دیگه میدونم که زندگی باهاش یعنی تلاش دو طرفه 

البته تو شخصیت و روحیه ی خودمم نیست ک منتظر باشم یکی پولدار باشه و من بشینم تو خونه اون خرج منک بده همیشه واسه هرکاری دستم جلوش دراز باشه چشمم به جیب یارو باشه واقعا بدم میاد

من منتظر خواستگار و ازدواج نیستم عزیزم وگرنه خوب قطعا شرایط خیلی بهترم‌بوده واسم مهمه ک با آشنایی قب ...

همیشه اشنایی قبلی دلیل بر موفقیت نیست من انجام اینکار رو عقلانی نمیبینم اولا شما پول جهیزیه رو چرا باید صرف کرایه خونه کنید دوما دوری از خانواده قطعا برای شما سختتر خواهد بود زندگی همیشه گل و بلبل نیست دعوا داره قهر داره 

از کجا معلوم توی مملکت غریب هوایی نشه و ترکت نکنه یا هزار جور بلا و بامبول سرت در نیاره؟ دوماً وقتی میبینه  شغلش طوریه که توی مملکت خودش وجهه نداره، چرا سعی نمیکنه شغل مناسب تری انتخاب کنه؟ 

اگه تو مدتی ک باهم بودیم تو عملش حس کردم دوسم داره ادم تلاشگر و سالمیه بله ،ولی اگه فقط حرفشونو زده ...

خوب دوساله باهمیم و همه ی اینا بهم ثابت شده 

واقعا پسر خوب و با شخصییته و پر تلاش 

مهم ترین چیزی ک‌منو جذب کرده لینه ک منطقیه اهل بحث و دعوای بیخود نیست به موقع ش احساسیه به موقع هم منطقی 

من با آدم روانپریش هم بودم ک صبح تا شب چکم میکرد رو‌مخم بود الان اینو میبینم قدرشو میدونم😅

از کجا معلوم توی مملکت غریب هوایی نشه و ترکت نکنه یا هزار جور بلا و بامبول سرت در نیاره؟ دوماً وقتی ...

شغلی و حرفه و هنری ک سال ها واسش تلاش کرده و رو ول کنه فقط به خاطر اینکه اینجا جایگاهی نداره؟؟ بخاطر اینکه آدمیه ک دنبال علاقشه نه منفعت