2777
2789
عنوان

اگه شما بودید اینو قبول میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 23 پست
از منی که نزدیک ده ساله متاهلم و همسر خوبی دارم اینو بشنو صددر صدت رو برای هیچ مردی نزار

درسته ما ازدواج نکردیم ولی بلاخره تو این جامعه با پسرا و مردا سر وکله زدیم زندگیا و تجربه های بقیه هم بی تاثیر نیست ک آدم بخواد صدشو بزاره 

البته من خودم اینجور آدمی نیستم ک بخوام یه نفر و خیلی بالا ببرم ولی چون ترجیحم زندگی با ایشونه میتونم با شرایطش کنار بیام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی زیر یک سقف با دوستی کاملا متفاوته ،بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند خوشبخت باشید

نمیدونم خودمم هنوز فقط ذهنم درگیر شده ک اگه بخوامش شرایط اینجوریه 

هنوز مصممم نیستم

همیشه اشنایی قبلی دلیل بر موفقیت نیست من انجام اینکار رو عقلانی نمیبینم اولا شما پول جهیزیه رو چرا ب ...

نه من پول جهیزیه رو نمیدم بابت کرایه گفتم بگیرم اونجا در حد نیاز وسیله بگیریم کرایه هم جفتمون با درآمدمون بدیم