2777
2789
عنوان

سونوگرافی دوقلوهام

576 بازدید | 28 پست

سلام دوستان 

خیلی ناراحت و داغونم قبل این سونو رفتم گفت دوقلو بارداری از خوشحالی پر درآوردم سه روز پیش رفتم سونو آن تی دادم یکی از نینی هام آن تی3,2بود دکترم گفت آمینوسنتز کن ولی چون یه کیسه یه جفت میترسم آخه خطر سقط هم داره واقعا این روزا داغون شدم 9کیلو کم کردم میشه برام دعا کنید من قبل آمینوسنتز سونو بدم همه چی خوب باشه  😭😭😭😭😭😭😭

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!
نگران نباش ان شاالله همه چی خوب 

برام دعا کنید ما اصلا سابقه دوقلو نداریم سابقه مریضی هم نداریم این ان تی لعنتی نمیدونم چرا شد سه 😭🖤💔

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله بخیر میگذره این روزای سخت.....منم از این آزمایشات دادم.‌منتها سلفری دادم بجای آمینو.

ولی مردم و زنده شدم😔

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
عزیزم انشالله بخیر میگذره این روزای سخت.....منم از این آزمایشات دادم.‌منتها سلفری دادم بجای آمینو. ...

خداروشکر گذروندی خوب 

من سل فری گفت درصد دقت پایینه ننوشت گفت بازم خودت انتخاب کن نمیدونم کی درست میگه اصلا کجا برم خوب باشه انجام بدم خیلی داغون خسته ام 

کلی بازدید ولی کسی پیامی نداد اشکال ندارها هرکس میبینع فقط میخام برام دعا کنه همین کافیه ممنونم 🖤🙏💔😭

خداروشکر گذروندی خوب  من سل فری گفت درصد دقت پایینه ننوشت گفت بازم خودت انتخاب کن نمیدونم کی د ...

سلفری 97درصد درسته.

ولی آمینو احتمال پارگی کیسه هست. حسابی مشورت و تحقیق کن

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
انشالله همه چی خوب پیش میره 

به امید خدا ممنونم دوستم لطفا برامون دعا کنید 

سلفری 97درصد درسته. ولی آمینو احتمال پارگی کیسه هست. حسابی مشورت و تحقیق کن

سلفری اگه خوبه انجام میدم واقعا هزینه مهم نیست آدم فوقش یه تیکه طلا میفروشن فقط دلش آروم بشه ارزش داره بخداچون دوقلو هستن دکتر بیمارستان بهم گفت برای این مورد امینو بهتره من میگم سل فری اول انجام بدم اگه خدایی نکرده خوب نبود آمینو انجام میدم 

سلفری اگه خوبه انجام میدم واقعا هزینه مهم نیست آدم فوقش یه تیکه طلا میفروشن فقط دلش آروم بشه ارزش دا ...

اره. بهتره👍

اره. بهتره👍

ممنونم دوستم 🙏ببخشید اشتباه تایپ میکنم حروف رو دارم گریه میکنم خیلی خستم خدا نکنه کار آدم به دکترا بیوفته ادمو گمراه میکنم😭😔