2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

214 بازدید | 20 پست

سلام. من دورهای ۲۸ روزه ست و ۶ روزم پری هست. اون ماه ۱۸ مرداد پری شدم ۴ روزه ام تمام شد. ولی باید ۱۶ میشدم هنوز پریود نشدم. درد حالت پریودی دارم میرم ببینم ترشح شیری و تخم مرغی دارم و ضعف و سرگیجه ام دارم‌. ممکنه نشانه بارااری باشه کی دقیق برم آزمایش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله عزیزم اگه جواب آزمایشت مثبت بود به منم خبر بده

انشالله حتما عزیزم .فعلا تا فردا هم صبر میکنم ببینم خدا قسمت مادر شدن هم به من میده. شما چندم موعده پریودیه؟ انشالله شماهم بارداری

من دوشنبه باید پریود بشم مرسی از دعای قشنگت عزیزم 😘😘😘

انشالله قصد بارداریه نشی گرمیجات نخور . انشالله هرکی دلش مادرشدن میخواد تجربه اش کنه به حقد حضرت زهرا دامن هممون سبز شه🌷🙏

منم این ماه اقدام کردم ولی فکرکنم پریود بشم اخه خیلی دلم درد میکنه،،آزمایش خون یک روز بعد عقب افتادن ...

حتی اگه دارو مصرف کرده باشیم؟؟

داروها باعث عقب افتادن پریود نمیشن؟

سلام خیلی حالم گرفته ست . بی بی چک زدم منفی شد.هاله هم ننداخت😔. ۵ روزه عقب انداختم نمیدونم چمه

چندروز دیگه صبرکن دوباره بی بی بزن اگه لقاح دیر تشکیل شده باشه بی بی چک دیرتر جواب میده

حتی اگه دارو مصرف کرده باشیم؟؟ داروها باعث عقب افتادن پریود نمیشن؟

دارو رو نمیدونم عزیزم ولی مسئول آزمایشگاه به من گفت آزمایش خون یک روز بعد عقب افتادن پریود بارداری رو نشون میده