2777
2789
عنوان

زن روز 😂

200 بازدید | 14 پست

من از اون داور شیرین خیلی بدم میاد خیلی حس بده میگیرم ازش و اینکه کلاه برداری هم کرده و بعد از ایران رفته 

و از اون داور مارال هم بد میاد خیلی سعی داری خوب باشه ولی ذاتش بده

شرکت کننده که اسمش مارال هست که همش گریه میکنه حس میکنم گریه هاش فیکه نمیدونم چرا😂

من از پدرام و مهناز خیلی خوشم میاد

تنها دلیلی که نگا میکنم پدرامه که خیلی عاقله و اطلاعاتش بالاس

قسمت ۵ یه دختره بود که ازش ایراد گرفتن بعدش زد زیر گریه که گربه خواهرم مرده و خیلی ضایع بود واقعا😂🙃

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرام واقعا تو حرفه خودش بی نظیره... راجب مارال و شیرین ام نظری ندارم... شرکت کننده هاشونم، نمی‌دونم.... شیرین و دوست دارم... یکم دل‌نشینه

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

هدیه خیلی گناه داره دختر خوشگلیه 🥲

اره بنظرم بخاطر اینکه تپله خیلی اذیت میشه از همه طرف

وای پدرام عالیهههه 

من و همسرم فقط ممتظریم هر دو بیکار بشیم بشینیم زن‌روز ببینیم😂خیلی باحاله

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

وای پدرام عالیهههه من و همسرم فقط ممتظریم هر دو بیکار بشیم بشینیم زن‌روز ببینیم😂خیلی باحاله

اره واقعا منم الان میخواستم برم ۶ هم نگاه کنم😂

کاش کسایی که سعی دارن فرهنگ کشورمونو نابود کنن هر چه زود تر نابود بشن

سر عشق ابدی این حرفارو زدین گفتیم اوکی تاحالا ندیدن براشون جدیده ولی الان این برنامه که برا استایله و خیلی هارو داره تو زمینه مد و فشن راهنمایی میکنه چه ایرادی داره؟  یهو بگو همه چیو بزاریم کنار بشینیم زندگی پس از زندگی ببینیم 

کی ؟ پرستو صالحیو میگی؟

من نمیبینم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خیلی برنامه اش زن ستیزهبعدم خواهرش نمرده گربه خواهرش مرده

منم نگفتم خواهرش مرده که