من احساس میکنم یه چیزی داخل شکمم ریشه کرده نمیتونم نفس بکشم یا یه چیزی قدتوپ داخل معدمه نمیذاره نفس بکشم یه حس دردخیلی بدیه میخوام بدونم کسی مثل من بوده یانه؟ اینم بگم من ۲۷سالمه وخیلی سالهاست این درد ودارم
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله منم هرموقع عصبی شم دردمیگیره ولی این درد پنج شش روزه قطع نمیکنه🥹
یه دکتر برو شاید عفونت یا زخم داری
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
من فقط معده م همیشه تپش داره ..دکترم خیلی سال رفتم گفت چون لاغری تپش قلبته 😐ولی یه بار یبوست خیلی شدید داشتم مثل شما شده بودم بعد دو،سه هفته خود به خود خوب شد.
[QUOTE=394663277]یه دکتر برو شاید عفونت یا زخم داری[/QUOTEهمسرم میگفت اندسکوپی نرو تاحالا نرفتم ولی ...
چرا نری نترس بیهوشی داره