2777
2789
عنوان

اونایی که مشکل معده دارن 🥹🥹

103 بازدید | 15 پست

دردتون چطوریه رفتین پزشک تشخیص چی داد 

من احساس میکنم یه چیزی داخل شکمم ریشه کرده نمیتونم نفس بکشم یا یه چیزی قدتوپ داخل معدمه نمیذاره نفس بکشم یه حس دردخیلی بدیه میخوام بدونم کسی مثل من بوده یانه؟ اینم بگم من ۲۷سالمه وخیلی سالهاست این درد ودارم

معده دردای عصبی میگیرم یه دوره هم استفراغ داشتم

شربت آلومینیوم ام جی و فاموتیدین و لیبرا سی و ...

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معده دردای عصبی میگیرم یه دوره هم استفراغ داشتمشربت آلومینیوم ام جی و فاموتیدین و لیبرا سی و ...

بله منم هرموقع عصبی شم دردمیگیره ولی این درد پنج شش روزه قطع نمیکنه🥹

بله منم هرموقع عصبی شم دردمیگیره ولی این درد پنج شش روزه قطع نمیکنه🥹

یه دکتر برو شاید عفونت یا زخم داری

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

من فقط معده م همیشه تپش داره ..دکترم خیلی سال رفتم گفت چون لاغری تپش قلبته 😐ولی یه بار یبوست خیلی شدید داشتم مثل شما شده بودم بعد دو،سه هفته خود به خود خوب شد.

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

[QUOTE=394663277]یه دکتر برو شاید عفونت یا زخم داری[/QUOTEهمسرم میگفت اندسکوپی نرو تاحالا نرفتم ولی میخوام اینسری برم ببینم چیه این کوفتی.. ممنون ازهمدردیت عزیزم 

[QUOTE=394663277]یه دکتر برو شاید عفونت یا زخم داری[/QUOTEهمسرم میگفت اندسکوپی نرو تاحالا نرفتم ولی ...

چرا نری نترس بیهوشی داره 

[QUOTE=394663277]یه دکتر برو شاید عفونت یا زخم داری[/QUOTEهمسرم میگفت اندسکوپی نرو تاحالا نرفتم ولی ...

با سونو نمیتونن بفهمن؟ آندوسکوپی بزار مرحله آخر 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......