2777
2789

دیشب تاپیک زدم چون نصفه شب بود بازدید نخورد

کدوم گزینه:

گزینه یک : ی گوشی اخرین مدل ایفون میخرید سینتون پروتز میکنید (سایز سینتون بزرگ باشه مثلا ۱۰۰ و افتاده کاملا) 

دندوناتون ایمپلنت میکنید(سه تا افتاده و کلا وضعیت دندونا خوب نیست) و مرتب میکنید کامل (کامپوزیت طبیعی)

و یکم به ظاهرتون میرسید ( همشون با ۴۰۰ جمع میشه)

گزینه دو : ماشین میندازید زیرپاتون در حد ۲۰۶ هاچ پک سال ۹۰ تا ۹۵ میشه خرید 

نظرسنجی
یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

به ترتیب اولویت

اول دندون

بعد سینه، ب شرط نداشتن ضرر

گوشی اصلا اولویتم نیست

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از همه دندون.سینه پروتز نمیخواد لیفت میخواد

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

با شرایط شما میرفتم‌اسلیو معده می کردم لاغر بشم

لاغر شدم

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
ترکیبی.اول ایمپلنت و کامپوزیت بعد ماشین

نمیشه اینطوری

پولم کم میاد