2777
2789
چقدر مثل مامان منی😬 مادر منم کارمند تو خونه هم دائم داره کار می‌کنه فقط خودشو از بین می‌بره  ...

سعی میکنم خواسته های اینجوری رو مدیریت کنم 

اما همه ی کارهاش عقب میفته و من باید انجام بدم

یکم بدعادتشون کردی من سیب زمینی سرخ کنم کلی سرپام میام میگم خسته شدم بخاطر همین اکثرا همسرم میگه نک ...

والا آفرین بهت کار درست تو می‌کنی اصلا وظیفه زن نیس خدا پیامبرش هم گفتن

امام و پیامبر ها هم برای زن هاشون کلفت داشتن هیچ جای دین نیومده تو باید توی خونه کار کنی وظیفه زن زنانگی کردن نه کلفتی ولی اگر دوس داری کاری بکنی با عشق انجام بده 

چقدر خوبه که یکی رو آدم حساب میکنی آدم بمونه ....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه ماه تحمل کن خونه حسابی کثیف بشه هیچ کاری نکن تا ببینن تو تمیز نکنی چه بلایی سر زندگی میاد قد ...

مامانتون سلامت باشن و سایشون رو سرتون باشه

همسرم میگه همینطور که کارمن بیرون وظیفه و کارتو هم توی خونه است

اصلا طاقت کثیفی نداره و تذکر میده 

مدام میگرده و دستور کار میده 

خداییش من هم نمیرسم به همه گارهام و خیلی اوقات کارهم میمونه

سعی میکنم خواسته های اینجوری رو مدیریت کنم  اما همه ی کارهاش عقب میفته و من باید انجام بدم

نکن من خودم دخترم تازه ازدواج کردم مادرم هم مثل شماست بعدا به مشکل میخوره چند بار عقب بیوفته کاراش خودش مستقل میشه این ظلم به بچت نه لطف دوبار مشق ننویسه مثلا معلمش دعواش می‌کنه بار سوم یاد میگیره ولی وقتی تو همش کاراشو بکنی بد عادت میشه میگه مامانم می‌کنه ولش کن

والا آفرین بهت کار درست تو می‌کنی اصلا وظیفه زن نیس خدا پیامبرش هم گفتن امام و پیامبر ها هم برای زن ...

همسرم قبول نداره و میگه کار خونه وظیفه زنه

اگر غیر از اینه چرا ادم ازدواج میکنه

خیلی خوبه  دختر من تا بحال یه استکان نشسته  هرچی خواهش میکنم میگه حوصله ندارم بماند کاره ...

باید از بچگی عادتش میدادی متاسفانه همسرتونم کاری نیست

که با هم کار کنن شما ی روزم استراحت کنی

نمیشه مسافرت بری جایی تنها دو روز نباشی؟

من همیشه فکر میکردم نباشم دخترم وشوهرم زندگی رو میچرخونن

ی چند روز پسرم مریص شد بیمارستان بودم

اومدم خونه چشمت روز بد نبینه یعنی از خونه کورا بدتر بود🙂

بماند که دخترمم اونمدت همش هله هوله خورده بود و کلا از غذا افتاد براش خوراکی میخرید که بمونه خونه

بعد شوهرم تحمل گرسنگیش بالاست به فکر اون بچه هم نبود اصلا انواع خوراکی براش میخرید میداشتش پای کارتون

مرفتن بیرون برمیگشتن خونه به دخترم میگفته نمیخواد لباستو دربیاری باهمینا بخواب فردا صبح باز میریم بیرون دیگه🤣

میومدن بیمارستان من اونجا موهاشو میبافتم براش مرتب میکردم😶

اصن ی وضی

نکن من خودم دخترم تازه ازدواج کردم مادرم هم مثل شماست بعدا به مشکل میخوره چند بار عقب بیوفته کاراش خ ...

خوب اب میخوره میذاره لیوانشو توی سینک چکار کنم

چقدر دعواکنم

همسایه ها از دستم دیوونه شدن

مامانتون سلامت باشن و سایشون رو سرتون باشه همسرم میگه همینطور که کارمن بیرون وظیفه و کارتو هم توی خ ...

عزیزم مرد وظیفه تامین زن رو داره ولی زن همچین وظیفه ای برای نظافت و پخت پز نداره پیامبر میگه زن حتی اگر به بچه خودش هم شیر بده می‌تونه بابت شیری که میده از شوهرش پول طلب کنه

باید از بچگی عادتش میدادی متاسفانه همسرتونم کاری نیست که با هم کار کنن شما ی روزم استراحت کنی نمیش ...

انشالله بچه هاتون سلامت باشن 

به خدا نمیذارن دوروز برم تنهایی جایی

انتظاراتشون هم زیاده 

میگم که همسرم همش میگه هیچ زنی کار خونش بیشتر از دو ساعت نیست جز تو

این روانیم میکنه

خوب اب میخوره میذاره لیوانشو توی سینک چکار کنم چقدر دعواکنم همسایه ها از دستم دیوونه شدن

دعوا نکن بدتر 

بیخیال باش 

بیاد ببینه همه لیوان ها کثیف خودش آب میگیره یه دونه لیوان برمیدار آب میخوره

عزیزم مرد وظیفه تامین زن رو داره ولی زن همچین وظیفه ای برای نظافت و پخت پز نداره پیامبر میگه زن حتی ...

چطور میشه تو سر همسرم فرو کنم 

کاش فقط کار خونه باشه 

هزارتا کار دیگه دارم

خونه مادر شوهرمم هم که میرم یه لحظه نمیشه نشست مدام مشغول کاریم 

خونه خودمون بماند

داغونم داغون

خودتو از بین نبر مامان منم داغون شد ولی خب خیلی سخت میگیره 

شما هم سخت نگیر لازم نیس زندگی همیشه تمیز باشه برق بزنه 

انشالله بچه هاتون سلامت باشن  به خدا نمیذارن دوروز برم تنهایی جایی انتظاراتشون هم زیاده  ...

شاید همیشه همه چی رو اماده کردی براشون

گاهی کاراتو بذار جلو چشمشون انجام بده

من همسرم نبودنی هم زنگ میزنیم میگم صبونه درست کردم دادم بچه ها جمع کردم ظرفا رو شستم اتاقا رو مرتب کردم پدیرایی رو مرتب کردم دستمال کشید دخترم جارو کردم یعنی خیلی توصیح میدم بدونه کارم زیاده😁

تشکر میکنه

گاهی هم میذارم جلو چشمش انجام میدم میگه ولش کن بیا بشین پیشم چایی بخوریم بعداز طهر خودم جارو میکشم برات

والا سخته خانه داری و بچه داری