ی آقایی هستند که چندین بار خیره نگاهم کرد و چندین بار برخورد داشتیم باهم و .... نه در حد لاس زدن یا خنده و شوخی و .....اما من یه زن ام نوع نگاهش میفهمم...دیشب یهویی فکرم رفت سمت اش ی فکر کوتاهی کردم و خوابیدم خواب دیدم که با خانوادم بحث ام شده و تو حیاط مون نشستم بعدش به همون آقا پیام میدم حالم خوب نیس و بیا دنبالم اما جوابمو نداد منم زدم از خونمون بیرون که یهویی دیدم با ماشینش اومد و سوارم کرد و حالمو و پرسید و منم گفتم شرمنده مزاحم ات شدم و گفت اشکالی نداره فردا دیر میرمم سرکار و بخاطر تو میام آخه دلم برات تنگ شده بود ک یهو از خواب پریدم.... من متاهل ام..نمیدونم گناهه یا بدتر از گناه اما لذت بخش ترین گناه زندگیم بود..... :)
درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.