2777
2789
عنوان

گناه یا بدتر از گناه هست این....؟؟!!!

164 بازدید | 20 پست

ی آقایی هستند که چندین بار خیره نگاهم کرد و چندین بار برخورد داشتیم باهم و .... نه در حد لاس زدن یا خنده و شوخی و .....اما من یه زن ام نوع نگاهش میفهمم...دیشب یهویی فکرم رفت سمت اش ی فکر کوتاهی کردم و خوابیدم خواب دیدم که با خانوادم بحث ام شده و تو حیاط مون نشستم بعدش به همون آقا پیام میدم حالم خوب نیس و بیا دنبالم اما جوابمو نداد منم زدم از خونمون بیرون که یهویی دیدم با ماشینش اومد و سوارم کرد و حالمو و پرسید و منم گفتم شرمنده مزاحم ات شدم و گفت اشکالی نداره فردا دیر میرمم سرکار و بخاطر تو میام آخه دلم برات تنگ شده بود ک یهو از خواب پریدم.... من متاهل ام‌..نمیدونم گناهه یا بدتر از گناه اما لذت بخش ترین گناه زندگیم بود..... :) 

درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄

یعنی چی دوستش داشتی اون اقا رو؟ 

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان

به نظرم طوری رفتار کن که بفهمه اصلا راحت نیستی زیر نگاهش و یه طورایی مزاحمته

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاک یو بچ 😂

هشتو نی

بگیر بخواب

خواب بوده دیگه

عمدی نبوده😂

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.
یعنی چی دوستش داشتی اون اقا رو؟ 

نمی‌دونم من متأهل ام نمی‌تونم بگم آره دوستش دارم...آشنایت قبلی نداشتیم تو محل زندگی جدیدمون این آقا رو دیدم 

به نظرم طوری رفتار کن که بفهمه اصلا راحت نیستی زیر نگاهش و یه طورایی مزاحمته

آدما رو نمیشه راحت شناخت اما ایشون ی آقای محترم و شناس هستند... نگاهش اذیت ام نمیکنه 🥲 چجوری بگم اخه 🥺

آدما رو نمیشه راحت شناخت اما ایشون ی آقای محترم و شناس هستند... نگاهش اذیت ام نمیکنه 🥲 چجوری بگم اخ ...

دلیل خوابتم زیاد فکر کردن به این مسئله بوده

برای منم چندین بار پیش اومده

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
فاک یو بچ 😂 هشتو نی بگیر بخواب خواب بوده دیگه عمدی نبوده😂

نه آخه یه لحظه دیشب یادم اومدش موقع خواب همین ب نگاهاش و .... فک نکردم اما وقتی این خواب رو دیدم ..که می‌گفت بخاطر تو اومدم و دلم برات تنگ شده 

و... ی حالی شدم

فقط تو خواب لذت داره تو بیداری حال بهم زنه ،چون شرایطش رو‌ نداری شما

حرفت کاملآ درستع...چون تو بیداری که هستم و بهش فک کردم و الانک تاپیک زدم ی حس شرمندگی ی حس خجالت دقیق نمیدونم چ حسی اما میدونم حس خوبی نیس

دلیل خوابتم زیاد فکر کردن به این مسئله بوده برای منم چندین بار پیش اومده

نه آخه ی لحظه اون اقا یادم اومد فقط همین دیگ ب چیزی فکر نکردم 

حرفت کاملآ درستع...چون تو بیداری که هستم و بهش فک کردم و الانک تاپیک زدم ی حس شرمندگی ی حس خجالت دقی ...

ولی مواظب ذهنت هم باش 

من به یه چی فکر میکردم مدام ،میگفتم خب چه اشکالی داره مگه 

ولی همین تصور سازی باعث میشه که بهت شجاعت بده ،نترس بشی و بری سمتش