2777
2789
عنوان

توروخدا مراقب بچه هاتون باشید، پسره آشغال عوضی به پسرم گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2394 بازدید | 85 پست
نه بابا طفلک هنوز بهش میگه توپولو از بچگی بهش گفتم اسمش تولوعه مثلا توپولوتو بپوشون

کم کم مطابق سنش باید اموزش بدین

توپولو مال بچه پنج سالس

یکاری کن زیادم از مرحله پرت نباشه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم مادر نا اگاهی هستی

بگو حرف زشت بوده نزن فرشته ها دور میشن فقط همین 

چرا اینقد کشش میدی و حالتو بد کردی تربیت پسر رو این چیزاشو بذار با پدرش 

بعدشم اخرش ک چی میفهمه همه چیو حتی ممکنه ی روز در حال خود . ارضایی ببینیش اینا طبیعیه چرا اینقد بهم ریختگی درک نمیکنم 

نه بابا طفلک هنوز بهش میگه توپولو از بچگی بهش گفتم اسمش تولوعه مثلا توپولوتو بپوشون

عزیزم اگر نگرانیت زیاده به نظرم دوره های تربیت جنسی از مشاوره های معتبر که تو اینستا خییییلی زیاد هست خریداری کن...هزینش هم زیاد نیست.یه ۳۰۰یا۴۰۰تومن.و اینکه اسم ناحیه خصوصی رو باید اسم علمی‌شو بهش یاد بدی...اینجوری بیشتر هم مورد تمسخر قرار میگیره هم وقتی از بقیه بشنوه تعجب میکنه که شما اطلاعات غلط و نا کافی بهش میدید

عزیزم ولی خیلی جواب درستی ندادی به آقا پسرت ...چون وقتی میگی حرف زشتیه و معناش رو نمیدونه کنجکاو تر ...

شایدم دیگه درگیرش نباشه

ولی منوباباش خیلی بهم ریختیم

انقد میدونست که حتی جلو باباش نگفت

من به همسرم گفتم فقط شوهرم به پسرم گفت اگه دیدیش به مامان بگو

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه
حالا‌هی‌بچه را حساستر نکنید،سربسته توضیح بدین براش

من خودم به برادرم از سن کم مراقبت از خودش رو یاد دادم و با اندام های جنسیش آشنا کردمش..وقتی ما بچه بودیم که خانواده از این اطلاعات نداشت من خودم کتاب انگلیسی آموزش اندام های تناسلی رو دانلود کردم بهش گفتم...خیلی کنجکاو بود هنوزم هست ولی بهتر شده ...چون یه سری چیزای مربوط به سنش رو میدونه 

بابای منم سه تا پسر و یدونه دختر درست کرده فقط نقشش تو تربیت درست کردن بچه بوده رهاشون کرده به امید ...

خیلی بده.پدر و مادر در قبال موجودی که به این دنیا میارن مسئولند.فردای قیامت باید جواب خدا رو بدن. همینطوری به صرف به دنیا آوردن بچه که پدر و مادر آنقدر لایق احترام نمیدونه. وظیفه پدر و مادری فقط پول در آوردن و فراهم کردن امکانات و سیرکردن شکم نیست.تربیت درست و اساسی خیلی مهمتر از ظواهر هست.البته پدرومادر باید تمام توان خودشونو برای تامین امکانات هم بزارن اما تربیت مهمتره.انسان تربیت کنند.

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بنظر منم بچه کلاس پنجمی این جمله رو باید بفهمه اخه هر چیم تو خونه مودب باشه بلاخره 5 سال مدرسه رفته ...

اصلا نمی شه یجه ها تو محیط مدرسه خواه ناخواه این چیزارو می شنون مگه می شه بچه یازده ساله به اندام جنسیش بگه توپولی 

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون

وقتی بچه هاتون به سنین بلوغ می رسن باید. کم کم شروع کنید اموزش جنسی بهشون بدین چون اون بچه وارد محیط می شه خواه نا خواه از همکلاسی نت و...  این چیز هارو می فهمه منتها چون اطلاعات نصفه و نیمه بهش می رسه شدیدا از این موضوع می ترسه و تبدیل بهیه خاطر بد براش می شه

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون
شایدم دیگه درگیرش نباشه ولی منوباباش خیلی بهم ریختیم انقد میدونست که حتی جلو باباش نگفت من به همس ...

این خیلی خیلی خوبه که پسرت شمارو امین و قابل اعتماد اونی که عزیزم ..این عالیه ...و امیدوااااارم که با برخورد نامناسب ناامیدش نکرده باشی میدونم که سخته برخورد با این شرایط اما همینه هول نکرده باشی خیلی خوبه ...و اینکه نزارید بفهمه شما با پدرش درمیون گزاشتید