2777
2789
عنوان

توروخدا مراقب بچه هاتون باشید، پسره آشغال عوضی به پسرم گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2394 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر منم بچه کلاس پنجمی این جمله رو باید بفهمه اخه هر چیم تو خونه مودب باشه بلاخره 5 سال مدرسه رفته ...

به نظرم تظاهر به ندونستن میکنه فقط. ما هم از این بچه ها تو فامیل داشتیم مادر پدر فکر میکردن خیلی مثبته ولی همه رو میبرد لب چشمه و تشنه برمیگردوند😂

درخواست دوستی نفرستید پذیرفته نمی شود. حتی شما دوست عزیز 🙏 
به نظرم تظاهر به ندونستن میکنه فقط. ما هم از این بچه ها تو فامیل داشتیم مادر پدر فکر میکردن خیلی مثب ...

اینجوری باشع بهتر از اینه که واقعاااا هیچی ندونه

اخه اگه واقعا هیچی ندونه که راحت میتونن خدایی نکرده بگن شلوارتو درار

اینجوری باشع بهتر از اینه که واقعاااا هیچی ندونه اخه اگه واقعا هیچی ندونه که راحت میتونن خدایی نکرد ...

نه بابا فکر کن پسر باشی و کلاس پنجم باشی و هیچی ندونی😐😂 الان دیگه دخترا هم تو اون سن خیلی چیزا رو میدونن چه برسه به پسرا

درخواست دوستی نفرستید پذیرفته نمی شود. حتی شما دوست عزیز 🙏 
پسر من که سیزده سالشه همچنان به اونجا میگه جیش

ولی ای کاش کتاب تربیت جنسی فرزند رو بخونید...اصلا درست نیست که بچه از همکلاسی هاش و اینترنت اسم اندام تناسلی و اطلاعاتی رو دریافت کنه ...من چون خودم بچگی رو یادم میاد از اول به برادرم آموزش دادم ..چون پدر و مادر اطلاعاتی نمیدن