2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرینیجات بله فست فود نه

خب ممکنه بخاطر همون شیرینی باشه یه مدت حذفش کن یا به حداقل برسونش ببین چ تاثیری میزاره

روی جوشات رو.غن درخت چای بزن تا خشک شن اصلا جوشاتو دست کاری نکن 

چکاپ کامل منظورته؟بدون تجویز دکتر برم یعنی؟

اره برو دکتر بگو یک چکاپ کامل واست بنویسه خیالت راحت میشه اینجوری چون اگه مشکل درونی باشه هر چقدر هم به پوستت برسی بازم تاثیری نداره 

اره برو دکتر بگو یک چکاپ کامل واست بنویسه خیالت راحت میشه اینجوری چون اگه مشکل درونی باشه هر چقدر هم ...

آره برم دیگه خسته شدم بخدا ...دستتون درد نکنه

خدا کنه هزینش زیاد نشه فقط

😭😭😭دلم از این میسوزه ک مجردیم و نوجوونیم جوش نمیزدم 

ببین جوش عامل های زیادی داره استرس ژنتیک خواب نا کافی چمیدونم تغذیه بد نداشتن روتین پوستی همه اینا میتونن عامل جوش باشن حتی تو سنین بالا

ببین جوش عامل های زیادی داره استرس ژنتیک خواب نا کافی چمیدونم تغذیه بد نداشتن روتین پوستی همه اینا م ...

آهان...تقریبا همه اینا کم و بیش هست

از

وقتی بچه دار شدم ب پوستم نرسیدم اصلا

آره برم دیگه خسته شدم بخدا ...دستتون درد نکنه خدا کنه هزینش زیاد نشه فقط

نه زیاد نمیشه عزیزم نگران نباشین 

بعضی وقتا حتی کمبود ویتامین هم میتونه موجب ایجاد جوش بشه مخصوصا کمبود ویتامین D در بدن اینجوری داخل ازمایش اگه کمبود ویتامینی چیزی هم داشته باشین مشخص میشه