منکه تجربی بودم راضیم ب علاقت بستگی داره. دیگه درسای تجربی و انسانی سخته بیای باید درس بخونی
من درسم مشکل نداره همیشه نمراتم بالا بوده ولی خانواده ی من که همشون تحصیل کردن و تحصیلات دانشگاهی دارن میگن فنی و حرفه ای بیشتر آینده داره مثل طراحی لباس و...
آیا بوده کسی این رشته رو بره
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج برای تعجیل در ظهور آقا امام زمان لطفا ی صلوات بفرستید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من که قصد ازدواج دارم ولی کسی مناسب پیدا نمیکنم دوستم میگه باید یکی بهت معرفی کنه آخه من هیچ ...
چرا انقدر زود؟😐😂
واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕 بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘ هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺 نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻
من درسم مشکل نداره همیشه نمراتم بالا بوده ولی خانواده ی من که همشون تحصیل کردن و تحصیلات دانشگاهی دا ...
اره چندتا از دوستام طراحی دوخت خوندن.
واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕 بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘ هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺 نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻