2777
2789
عنوان

فقط شوهر منه که

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 31 پست
مثلا کمترینش اینکه تو بچه داری کمکم کنه

خب عزیزم نباید مستقیم میگفتی تو بچه داری کمک کن

اول مثلا میگفتی عزیزم ده دقیقه مواظب بچه باش من برم دوش بگیرم. بعد چند وقت میکردی نیم ساعت. همینجوری کم کم تا عادت میکرد

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا کمترینش اینکه تو بچه داری کمکم کنه

خب ب جای اینکه بگی تو اصلا تو بچه داری کمک نمیکنی .

بگو تا شما با هم بازی کنین منم میرم کارای خونه رو میکنم .

یا بگو انقد دلم میخواد رابطه بچمون و باباش عالی باشه از این مدلا ک مثل رفیقن با هم یکم بیشتر وقت بذار باهم بازی کنین تو این تایم منم کارامو میکنم اینجوری هم شما ها ب هم نزدیک اید هم من کارامو کردم

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

دقیق میشه توضیح بدی؟ خواسته هات چیه و شوهرت چی میگه

مثلا میگم بچه داری کمکم کن
یااینکه من دوس دارم با بچه هام برم بیرون دور بزنم یکم دلم بازبشه میگه برو که دیگه نشه از تو خیابونا جمع کرد 

نمیدونم چرا همچین برداشتی داره کلا از اولی که عقد کردیم همین بود 

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

اگه خاستی پولی منظورته   خسیسه برا همین گوش نمیده 

اما اگه خاسته های معنوی منظورته دیگه حتما عصبی هست 

و اینکه فک نکنم ذات ادم عوض شه شما بیت اهمیت ندید تا اذیت نشید 

همسر منم همین بود،بهش بی اعتنایی کردم،خیلی از کاراش رو انگار نمیبینم،مثل قبل ابراز علاقه بهش نمیکنم، ...

ممنون از نظرت اما من این کارو هم انجام دادم اما جواب نداد
بازم باید امتحانش کنم🌺

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
خب عزیزم نباید مستقیم میگفتی تو بچه داری کمک کن اول مثلا میگفتی عزیزم ده دقیقه مواظب بچه باش من برم ...

این کارهم انجام دادم میگه بیابیروووووون دیگه بچه گریه میکنه
اصلا جواب نمیده

خب ب جای اینکه بگی تو اصلا تو بچه داری کمک نمیکنی . بگو تا شما با هم بازی کنین منم میرم کارای خونه ...

عزیرم ممنون از نظرت
اما ایشون طوری بار اومدن که کمک کردن به خانوم رو جزیی از مرد نبودن میدونن یعنی زن ذلیلی
خیلی روش کارکردم نمیدونم دیگه

وقتی تو بچه داری کمک نمیکنه توام غذا درست نکن بگو نمیرسم :( 

اووووه اصلا نمیشه
من انققققدر به بچه ها میرسم به خونه زندگیم میرسم به خودم میرسم میگه چرا غذاهات تکراریه یکم تغییر بده خیلی دلم میشکنه🥺

اوه اوه  باهاش حرف بزن اگه عصبی شد توام قاطی کن امیدوارم درست شه اخلاقش

متاسفانه حس میکنم درست نمیشه حتی اگه من قاطی کنم 

دعا کن دیگه خسته شدم😔

ممنون از نظرت اما من این کارو هم انجام دادم اما جواب نداد بازم باید امتحانش کنم🌺

من خیلی وقته این کارا رو میکنم.در دراز مدت خوب جواب میده.من از حدود ۷یا ۸,ماه قبل با خودم تصمیم‌‌ گرفتم قوی باشم و مثل خودش باهاش رفتار کنم.گاهی تظاهر میکنم با بقیه بیشتر حرف دارم تا اون.خودش کم کم خسته شده داره راه میاد.