2777
2789

پنج و شیش کنکور چطور میشه دقیقا پیشت هم باشه قبولیشون خیلی عجیبه برام

بعد دقیقا هم سلیقه هم تو یه رشته باشن

من مصاحبه شونم دیدم دقیقا حرف زدنشون شبیه هم طرز تنکر شبیه هم حتی انگار تل پاتی دارن اون یکی جمله اون یکی رو کامل می کن منطبق با ذهن اون یکی 

وییی چطور میشه یعنی👀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره منم میتونم جمله مامانمو کامل کنم این برگرده به اینکه رابطه نزدیکی باهم داریم و طرز فکرامون یکیه و خیلی شناخت خوبی از هم داریم 

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

این دو تا دقیقا عین هم بودن مو نمیزدن انگار یه نفر هستن در قالب جسم دو نفر

میدونم دیدمشون .از نظر روحیات و علایق میگم متفاوتن .

بچه های من ظاهری شبیهه همن .اما درونشون .استعدادشون .روحیات و اخلاقشون یه دنیا فرق داره

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

منم با خواهرم دوقلو هستیم ناهمسان خیلی تفاوت داریموشاید بخاطر اینکه شبیه نیستیم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

منو ابجیمم( دوقلو همسان هستیم ) همینطوری هستیم دقیقا .محیط و ژن ربط داره به نظرم .

حتی از یک نفر دوتامون بدمون میاد حتی اگه اکثرا از طرف خوششون بیاد . 

همدیگه رو به شدت درک می‌کنیم چون فکرامون شبیه همه . 

همیشه هم من یک حرفی میزنم ابحیم باید برای بقیه ترجمه کنه یا برعکس 🤣 

کلاس ویولن میریم بعد استاد یک حرفی میزنه ابحیم متوجه نمیشه من بهش میگم متوجه میشه ( استاد خودشم خودش میگیره میگه خوب منم همینو گفتم 😂)

خود دوقلوها دارن تایید میکنن یه عده ریختن میگن نه که نه 😐 عجبا بابا طرف میگه اره اینجوریه

عزیزم رو هوا که نمیگیم .دوقلو داریم که میگیم .

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️