2777
2789
عنوان

پدر بزرگ شوهرم بهم گفت گارا مال ❗❗

3111 بازدید | 110 پست

خونه پدرش بودیم .من تو اشپزخونه بودم . پدر بزرگش اومد سمت اشپزخونه . تو همون ورودیش ایستاده بود منو نگاه میکرد بعد تورکی گفت گارا مالا اوقشیر .  حس کردم فحشه . شوهرمم شنید خندید . گفتم یعنی چی . نمگیفت . انقدر گفتم تا گفت یعنی گاو سیاه . منم ک سیاه نیسم چرا گفت . میگه ب ادمی که سلام نده میگن گاو سیاه ! در حالیکه من وقتی رسیدم خونشون سلام کردم ب همه. میگه نه اینا توقع دارن تو خونه هر بار با هم رو ب رو میشین سلام کنین ! نمیدونم والا . منم میزارم ب حساب پیری و از کار افتادن مغزش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پدر و مادرشم تعریف کرد اونام از خنده روده بر شدن ! 

ب نظرتون من غیر عادی ام یا اینا ؟ مثلا باباش هر بار میره اتاق یا سرویس دوباره میخواد بیاد تو پذیرایی سلام میکنه . تو خونه ب هم دیگه روزی هزار بار سلام میکنن . بعد اگه من تو پذیرایی نشستم باباش هر بار رد میشه باید از جا پاشم وگرنه پشت سرم بد میگن!

اره بزار به پای خود بزرگ بینی عجیب غریبش، کدوم بی عقلی تو هر بار چشم تو چشم شدن آخه سلام میده؟

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

اوزون گولسون🤣

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

پیرای ترک یکم این مدلین 

ناراحت نشو عزیزم 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️