2777
2789
عنوان

فقط شوهر منه که

579 بازدید | 31 پست

من باشوهرم نمیتونم ی کلام راجع به خواسته هام صحبت کنم
خیلی زود عصبی میشه
تمام تکنیک هارو هم بکار بردم از صحبت با مهربونی و منطق گرفته تا بحث بازم از نوع منطق ولی از طرف من
ایشون ۱۳سال بامن تفاوت سنی داره
لطفا اگه کسی میتونه یاراه دیگه ای بلده یاشوهرش مثل شوهر منه بگه چطور کنار میاد من دارم پیرمیشم😔

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چی میگی 

مثلا کمترینش اینکه تو بچه داری کمکم کنه

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
عزیزم شاید اشتباه رفتی جلو خواسته هات چیا بودن

کمک کردن تو بچه داری

چند سالته؟

۲۸

بابای منم زود عصبی میشه 

منم زود عصبی میشم :/ اینجوری باهم صحبت میکنیم 

من اصلا تو لاک دفاعی فرو نمیرم فقط حمله میکنم :/ یعنی اگه عصبی ام شه منم قاطی میکنم اینجوریه که حرف همو میفهمیم بعضی وقتام من زودتر عصبی میشم که اون کوتاه بیاد 

همسر منم همین بود،بهش بی اعتنایی کردم،خیلی از کاراش رو انگار نمیبینم،مثل قبل ابراز علاقه بهش نمیکنم،خیلی جاها تنها میرم،چند بار خواسته باهام بیاد خیابون بهش گفتم بشین خونه بچه ها رو نگه دار میخوام تنها باشم.کم کم نرم شده.قبلا من مدام دوست داشتم همه جا با هم بریم،دوست داشتم بشینه پای صحبتام حالا جامون عوض شده.بنظرم کمی بهش بی اعتنا باش کم کم درست میشه.