2777
2789

الان همه میان میگن هیچی کار و تلاش

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز ۱۳ صفر سفره بخر

#تجربه

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

پس فردا روز شنبه 13صفر هست نیت کن برو بیرون یه دونه سفره بخر بعد برا من دعا کن

میشه برای اینکه لاغر بشم سه تا صلوات بفرستین😘وزن اولیه=83.  . هدف اول=78🔓🔑 خدایا شکرت هدف اولمو دیدم۲۴مهر ماه 🤩🤩😍 بریم برای هدف بعدی 💪💪 هدف دوم۷۴🔑🔓خدای مهربونم شکرت هدف دومم دیدم۱۰ابان ماه 🙏🙏😘پیش به سوی هدف سوم 💪💪هدف سوم70🔓🔑۲۳آذر ✨خدای بزرگ و مهربونم شکرت بریم به سمت دهه شصت 😅😍 هدف چهار 66🔓🔑خدایا خیلی ممنونم ازت 15بهمن ماه بریم به سمت هدف بعدی👈.  هدف پنجم62🔒. هدف ششم58🔒.  خدای مهربانم کمکم می‌کنه مطمعنم ،چون من عشق خدا هستم خودش بهم گفته که عاشقمه ❤️❤️

خواص و فضیلت دعای جلیل الجبار :

دعای جلیل الجبار از آن دسته ادعیه‌ای است که سفارش زیادی به خواندن آن شده و روایت است که حضرت رسول (ص) فرمودند: هرکس هر وقت این دعا را بخواند چنان باشد که:

360حج کرده است

و360 ختم قرآن کرده باشد

و360 بنده آزاد کرده باشد

و360دینارصدقه داده باشد

و360اندوهگین را از غم رهایی بخشد.

چون حضرت رسول (ص) این کلام را فرمود جبرئیل (ع)در رسید و گفت:

یا رسول الله هر بنده از بندگان خدا و هر امتی از پیروان تو این دعا را در عمر خود یک بار بخواند یا محمد(ص)، به حرمت و جلال خودم قسم او را هفت چیز بدهم:

اول : فقر و درویشی را از او بردارم.

دوم: از سوال نکیر و منکر ایمن شود.

سوم: از صراط بگذرد.

چهارم: از مرگ ناگهانی برهانم.

پنجم: دوزخ را بر وی حرام گردانم.

ششم: از تنگی قبر ایمن نگه دارم.

هفتم: از غضب سلطان وظالم حفظ فرمایم.