2777
2789
عنوان

میتونم با این ناخن ها غسل انجام بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 38 پست
اره بابا غمی نیس مهم نیتته اینا همش الکیه اصلا بالاک بخونه

اطلاعات نداری نظر نده 

با تشکر 

خدایی از کجاتون در میارید این فتوا هارو 

ایشون از نظر عرف و احکام پرسیدن نه از نظر شما

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناخنتو بذارتو استون خوب خیس بخوره بعدبااحتیاط بانوڪ چاقوبردارشایدبهتر تمیزشہ..سرسوزن مانع نبایدوجودداشتہ باشہ براے غسل

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
ناخنتو بذارتو استون خوب خیس بخوره بعدبااحتیاط بانوڪ چاقوبردارشایدبهتر تمیزشہ..سرسوزن مانع نبایدوجودد ...

اصلن برداشته نمیشه همه کارو امتحان کردم فقط ناخنام خط خطی میشه