2777
2789
عنوان

مامانای خوشکل به بچه دو سالتون

370 بازدید | 51 پست

صبحونه چیا میدین؟

من جز حریره و فرنی و تخم مرغ آبپز دیگه نمیدونم چی بدم 

از پنیر هم پسرم بدش میاد

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من دوسال و نیمه شه.

صبحانه بهش حلواشکری، پنیر و گردو، ارده و عسل ، نیمرو، املت، کاچی، میدم 

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

گاهی نون پنیر

برنج آسیاب شده

کره با ماست چکیده

املت یانیمرو

سیب زمینی

عدسی

آبگوشت بدون رب و ادویه

البته میپزم ، گاهی اینارو میخوره بعضی وقتا هم نه

عاشق پرواز کردن م .. حال من عالیست مثل حال گل حال گل در دست چنگیز مغل .....  سوالات احکام روزمره تون رو میتونید بپرسید اگر سوادشو داشتم خوشحال میشم و حتما جواب میدم

جو پرک بگیر بپز با شیره انگور و کره و ی قاشق مربا خوری ۴مغز پور شده بهش بده

پنیر کره

مربا کره

نیمرو یا املت

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
خامه مربا کره مربا عدسی حلیم آش هم کلا خوبه

پسرم از عسل و خامه هم بدش میاد و نون وقتی تازه باشه کوچولو کوچولو میخوره 

هنوز کامل بلد نیست غذا رو بجوه

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

کره عسل .خامه مربا

حلیم

یا مثلا لوبیا سفیدو میزارم با سبزی بپزه با سیر داغو پیاز داغ میکوبیدم با ماست قاطی میکردم میدادمش  

خدایا بامید تو🧡🧡یکی از کله نارنجی های فیت شو🧡🧡 هیچکس از کم خوردن نمرده😬😅منم میتونم کم بخورم 🥴ورزشم که حتما دارم🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀ قدمم. ۱۶۵با وزن ۹۲۱۰۰ شروع کردم 😬.۲ تیر ماه ۱۴۰۱  .هدف اول  ۹۰ قبلا کاهش داشتم🥈بازم میتونم🏆 
من امروز سه مدل صبحونه دادم هیچکدوم رو نخورد  کوکو سیب زمینی و پیتزا ماهیتابه ای و خامه و مربا ...

عزیز دلم 

من اون موقع سوپ میدادم 

خیلی وزنشم خوب بود

کرپ درست کن براش با عسل صبحونه عالیه من مغز گردو و .. هم میکوبیدم قاطیش میکردم .بعضی وقتا هم گردو میکوبیدم با پنیر و چایی شیرین میدادم .‌.تخم مرغ ربی هم خوشمزه هست بچه من دوس داره ..