2777
2789
عنوان

مامانای خوشکل به بچه دو سالتون

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چیز.نوتلا.نیمرو.تخم مرغ آب پز.خامه.عسل و کره.

شکلات و چیزای کافئین دار برا بچه ها بده

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
حلیم و از شب میذارین؟ که صب آماده یه؟

تو زود پز میزارم جو و گند قاطی برمیدارم با گوشت میزارم جا بیوفته بعد پیاز داغ بهش میزنم  و میکوبم

اگه هم بخوام با شکر بدمش پیاز داغ نمیزنم 

خدایا بامید تو🧡🧡یکی از کله نارنجی های فیت شو🧡🧡 هیچکس از کم خوردن نمرده😬😅منم میتونم کم بخورم 🥴ورزشم که حتما دارم🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀ قدمم. ۱۶۵با وزن ۹۲۱۰۰ شروع کردم 😬.۲ تیر ماه ۱۴۰۱  .هدف اول  ۹۰ قبلا کاهش داشتم🥈بازم میتونم🏆 
حلیم چطوری میپزی؟چاق میکنه؟

بچه من میخوره خوراکش خوبه شکر خدا ولی چاق نمیشه😆

خدایا بامید تو🧡🧡یکی از کله نارنجی های فیت شو🧡🧡 هیچکس از کم خوردن نمرده😬😅منم میتونم کم بخورم 🥴ورزشم که حتما دارم🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀ قدمم. ۱۶۵با وزن ۹۲۱۰۰ شروع کردم 😬.۲ تیر ماه ۱۴۰۱  .هدف اول  ۹۰ قبلا کاهش داشتم🥈بازم میتونم🏆 
شکلات و چیزای کافئین دار برا بچه ها بده

پنکیکم براش جو پرکو آسیاب میکنم با سویق سنجد و سه قاشق شیره خرما و دو تا گردو آسیاب میکنم یه دونه تخم مرغ میزنم توش قشنگ هم میزنم تابه نچسبو داغ میکنم قاشق قاشق میریزم توش وقتی حبابهای کوچیک افتاد روش برمیگردونم خیلی دوست داره اینو

🌸🌸
حلیم چطوری میپزی؟چاق میکنه؟

حلیم عالیه 

یه مدت درست میکردم پسرم زده شد

برا وزن گیری عالیه

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
پنکیکم براش جو پرکو آسیاب میکنم با سویق سنجد و سه قاشق شیره خرما و دو تا گردو آسیاب میکنم یه دونه تخ ...

حتما درست میکنم

بچه های من چاق میشن.از خیرش گذشتم🥲😂

همون لوبیا سفیدو بپز خیلی خوشمزس من خودمم خیلی دوست دارم 

مرسی ازتون که وقت گذاشتین❤️❤️❤️❤️❤️🌷🌷🌷🌷🌸🌸🌸

بخدا من فقططط سه تا لقمه کوچک نون و پنیر میخوره موندم چکار کنم قد و وزنش خوبه ها ولی صبحانه کم‌میخور ...

بچه منم اونطوره .

کلا بچه با بچه فرق داره .

یکی خوش اشتها یکی اصلا لب به غذا نمیزنه .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .