2777
2789
عنوان

مامانای خوشکل به بچه دو سالتون

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 51 پست
پنکیکم براش جو پرکو آسیاب میکنم با سویق سنجد و سه قاشق شیره خرما و دو تا گردو آسیاب میکنم یه دونه تخ ...

روغن نمیخواد؟

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی مقوی و خوبه کلا بچه من چیزای شیرینو میپسنده اگه ببینم شیرینیش کمه کمی پودر قند یا شکر میریزم تو ...

جو پرک نیاز به شستن نداره؟

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
معلوم نیست چش شده چند وقته سوپ اصلا نمیخوره  برنجی بیشتر دوست داره

دمی گوجه بده 

شیر برنج

بچه هامون همسن هستن.قد و وزن پسرت چنده عزیزم

جدیدا نگرفتم آخرین بار ۹۲ قدش

وزنشم ۱۴ 

چطوری درست کنم

لوبیا سفیدو بزار بپزه با سبزی اش وقتی خوب پختو جا افتاد ابشو بزار کشیده بشه بعد با پیاز داغو سیر داغ بکوبش خیلی خوشمزس  من به دخترم با ماست قاطی میکنم

خدایا بامید تو🧡🧡یکی از کله نارنجی های فیت شو🧡🧡 هیچکس از کم خوردن نمرده😬😅منم میتونم کم بخورم 🥴ورزشم که حتما دارم🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀ قدمم. ۱۶۵با وزن ۹۲۱۰۰ شروع کردم 😬.۲ تیر ماه ۱۴۰۱  .هدف اول  ۹۰ قبلا کاهش داشتم🥈بازم میتونم🏆 
من کلیپشو دیدم نشست منم نشستم 

‌بچه شما قد و وزنش چقدره؟

پسر من ۲۲ ماهشه وزنش ۱۱/۷۰۰  وزنش کمه؟ عسل مگه برای بچه زیر دوسال بد نیس  دیر ب حرف می ...

بذار دوسالش تموم بشه بعد بده